Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Multimeetri PC võimalused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Multimeetri PC võimalused

Õhtust, jäi Ebay-s silma selline multimeeter, ehk keegi teab, mida ma USB kaudu PC-s huvitavat näeksin seal? Kas on ka sellised võimalused olemas, et näeksin pingemuutusi mingi mõõteaja vältel graafikuna, tabelina vms? Niisiis kui on aimu kellegil, millised võimalused seal on, siis jagage lahkelt .
    viimati muutis kasutaja otsija; 24 m 2014, 20:00.
    otsija

Vs: Multimeetri PC võimalused

Kuna sa lingi panna "unustasid", siis konkreetset vastust vaevalt saad, aga enamasti mingi tabeli kujul need andmed tõesti on. Iseküsimus, millise intervalliga seda pinget mõõdetakse ja kas seda intervalli annab ka muuta?

Comment

Oi pagan, ununes jah, siin link. Lisan esimesele postile ka, hinna poolest võrreldes teistega on see tester päris odav, hea oleks, kui kellegil kasutuskogemus olemas ja muljetaks väheke :P
      otsija

Comment

Ehk siis http://www.mastech.com.cn/html/en/products-va18b.htm. Selle firma mõõteriistad on odavad jah.
        Kui sa nüüd ootamise ajal guugeldaksid teemal "VA18B multimeter review" või "VA18B review", siis mingit infot ikka leiaksid. Kui viitsid muidugi.

E:

Seal mingi tarkvara pilt on, guugel esimesena pakkus.
        viimati muutis kasutaja A.S.; 24 m 2014, 20:20.

Comment

Midagi ma vaatasin, aga PC kohta nagu keegi kusagil midagi väga ei maininud, uurin veel siis. Teema osaliselt ka sellepärast üleval, et need review-id, seal lihtsalt mainitakse, kui hea seadmega kellegi arvates tegu on, aga konkreetselt seal soovitusi, et võta sama raha eest parem selline aparaat, seda eriti ei kohta, niisiis kui oleks samas hinnaklassis parema hinna/kvaliteedi suhet saadaval, siis see on loomulikult üks vägagi oluline märkus, mida lisada võiks siia .
          otsija

Comment

Installib programmi (ja vajadusel XP/Vista draiveri, seda installida pole mõtet), saaks programmi kuvapilti näha. Sellest küll palju kasu pole, näeks tühja pilti ja saaks teada, et 1...120x minutis laetakse andmeid arvutisse. Muud seadistamise võimalused paraku puuduvad.
            Aga tundub, et tarkvara (ja viisakama kaabli) saab ka juurde osta.

E:
            Tundub, et sama kesta sees müüakse seda multimeetrit ka teiste markeeringutega. Ja suure tõenäosusega leiab ka uuema/viisakama tarkvara, kaasasolev tarkvara koos draiveritega tundub igivana olevat.
            viimati muutis kasutaja A.S.; 24 m 2014, 21:07.

Comment

Youtubes ka miskit head ülevaadet ei leidnud, samas 38 euri eest võibolla võtan riski ja tellin ära millalgi. Hiljaaegu soetasin selle odava USB ossi, Hantek6022BE, muidu käib küll mulle pühapäevanokitsejale, sellel ossil ka tundub nagu olemas olevat variant, et justkui saaks sedasi salvestada ajaliselt seal toimuvat, aga selle soft on paras õnnetus nagu ka mainitud mitmeski kohas ja midagi mõistlikku ma selle salvestamise osas ei ole saavutanud.
              otsija

Comment

Eks selle testri soft on kindlasti samasugune õnnetus, nagu neil odavatel enamasti kõigil. Iga poole sekundi tagant ilmub aknasse uus näit ja sellega asi piirdubki, nende andmete alusel siis joonistab ka mingi graafiku. Mingi hädapärane salvestamise võimalus siiski ilmselt on, mitte küll jooksvalt.
                Aga mida imelist see tarkvara siis ikka korda saatma peaks, peale tuimalt andmete lugemise?

Comment

Kui see salvestamine kõrvale jätta, siis kuidas see Hantek muidu on?
                  Oleks omale ka ossi vaja, aga peaks võimalikult kompaktne olema, kuna mingit korralik töötuba mul pole. Pean alati kola kokku korjama kui töö valmis.
                  Mingi selline usb jupstükk oleks päris hea.
                  Mingit profi masinat ka taga ei aja. Pühapäevakasutajale sobivas hinnaklassis.
                  viimati muutis kasutaja Kkert; 24 m 2014, 21:40.

Comment

Hantek peaks võimaldama tarkvara alla laadida ja seda ilma rauata kasutada, nn. demo reziimis, saaksid mingi ülevaate küll. Kunagi sai proovitud, mina ei ostaks, tarkvara oli ikka täielik jama.

Comment

Aga kas oleks midagi paremat selles hinnaklassis välja pakkuda?
                      Vabandan et teemat risustan.

Comment

Samas hinnaklassis, aga korraliku tarkvaraga? Ilmselt mitte.

Comment

Mitte korraliku tarkvaraga, vaid sellest hantekist paremat.
                          Kui ma seda korra 2 nädala jooksul kasutan, siis ei hakka mingeid suuri summasi investeerima.
                          Peaasi et töö tehtud saab

Comment

Oleneb sellest, mida sa sellega teed, äkki Hantek isegi sobib? Eks teemaalgataja jutustab sellest lähemalt, mida saab teha ja mida mitte.

Comment

See Hantek vist ilmselt jah sellises hinnaklassis ainuke mis saadaval. Midagi erilist ei ole, soft aegajalt ikka paneb pange, jookseb kinni näiteks, samas siis lükkan akna kinni ja avan uuesti ning läheb edasi . Ma ei ole kuigi pädev hindama ka tegelikult, varasem oss oli mul mingi poolpidune nõukaaegne H313(N313), korralikku aparaati ma pole näppinudki. Samas mul on sama jama, et mingit töötuba pole ja selle träni lauale kuhjamine on igavene nuhtlus, seetõttu niiöelda laboritoitekagi tegin võimalikult kompaktse impulsstoitel 200*200*4mm korpusesse. Hetkel see USB oss on hea, tõstsin ta kogu kupatusega monitori taha peitu, juhtmed ka seal niisama, osaliselt ripuvad laua alla ja otsad seal monitori taga, kui vaja siis pistan käe monitori taha ja libistan mõõtekaablid sealt lauale, selles suhtes on luksus küll. Selle ossiga näeb kenasti sageduse ära, pinge(kuni 5V, samas see kaabel on lülitatav 1:10-le, seega saaks põhimõtteliselt kuni 50V sisendisse lasta), impulsi täiteteguri, min-max pingete vahe jnejne, üht teist seal ikka näeb, iseasi muidugi kui täpselt. Kokkuvõtvalt ütleks, et minupuhul ikka tunduvalt parem, kui mitte midagi, ma muidugi mingite kõrgete sagedustega ei tegele ka, põhiliselt impulsstoitekate kallal nikerdan sellega.
                              otsija

Comment

Working...
                              X