Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Harakteriograafi kasutusjuhend

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Harakteriograafi kasutusjuhend

Kingiti mulle üks ostsillograaf с1-91/6 koos karakteriograafi plokiga я4с-92 (kasutusel ka ostsillograafis c1-122). Mida aga ei ole, on juhend, kuidas sellega ringi käia. Ostsillograafi endaga probleeme ei ole, vanad tuttavad üle neljakümne aasta. Midagi tarka ei leidnud ei Yandexist, ei Google.Ru-st. Kas kellelgi võib olla säilinud midagi selle ploki kohta? Kui asja toimima saaks, siis pakuks ka asjahuvilistele kasutusvõimalust (seda küll Tartus).

Vs: Harakteriograafi kasutusjuhend

Esmalt postitatud bnman poolt Vaata postitust
    Kingiti mulle üks ostsillograaf с1-91/6 koos karakteriograafi plokiga я4с-92 (kasutusel ka ostsillograafis c1-122). Mida aga ei ole, on juhend, kuidas sellega ringi käia. Ostsillograafi endaga probleeme ei ole, vanad tuttavad üle neljakümne aasta. Midagi tarka ei leidnud ei Yandexist, ei Google.Ru-st. Kas kellelgi võib olla säilinud midagi selle ploki kohta? Kui asja toimima saaks, siis pakuks ka asjahuvilistele kasutusvõimalust (seda küll Tartus).
    Блок характериографа Я4С-92 Измерение статических характеристик полупроводниковых приборов
    Pooljuhtseadiste staatiliste karakteristikute mõõtmise blokk.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

vasaraonule.

Seda ma tean, mis seade on ja milleks kasutatakse. Kuidas kasutada, vat need juhised puuduvad.

Comment

Ehk see?
        Lisatud failid

Comment

Tänan,
          natuke juba sinna kanti, ehkki mitte päriselt veel.

Comment

Working...
          X