Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Akupangad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Akupangad

Terv,

Ebays liigub igasugu akupankasid, osadel on suhteliselt ulmelised Ah peale kirjutatud. On teist keegi tellinud, kuidas asjad tundusid? Hind, mahutavus ja kuidas reaalselt toimib. Jagage kogemusi.

Vs: Akupangad

Soovitan neist hoiduda. Üldiselt on nende kõikide sees kaks võimast mobla akut paraleelselt ja palju tühja ruumi. Healjuhul 4000mAh, juhul kui on kvaliteetne element. Juutuub on täis ka videosi kus neid testitakse ja avatakse. Kõige mõtetumad on need päikesepaneeliga laetavad. Need paneelid healjuhul toidavad need pimestavalt suured indikaator LEDid ära.
    Kui saad väga soodsalt ja ei looda saada rohkem kui kahekordset laadimist, siis võid ju osta, aga üldiselt soovitan hankida usaldusväärse tootja oma.
    Ma olin ka valmis ebayst odavaid otsima. Uurisin ja googeldasin, ja lõpuks otsustasin ikkagi hankida originaal xiaomi akupank, mis suur ja mahukas. Vist oli 16000mAh reaalset mahtu ja maksis umbes 25-30 euri. Selle ostsin banggoodist. Xiaomi akupankasi kahjuks võltsitakse massiliselt, ja need võltsingud on ka saastad.

Kellelgi muid kogemusi arvamusi?
    Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Mina soetasin akupanga ilma akudeta ja panin need ise sisse läpaka aku seest (16850). Olen neid elemente kunagi ka eraldi tellinud ebayst ja samuti tünga saanud.

Comment

Mõned inimesed on sellise akupanga otsa komistanud : http://www.geek.com/news/buyer-bewar...-sand-1544064/

Minul selline 10 000 mAh akupank : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...ilpage_o02_s00
        saab nutitelefoni 5 korda laadida. Oskab ka kiirlaadimist. Täitsa mõnus asi ja soovitan.

Oli ka üks väike, 40 x 75 mm päikesepaneeliga kirjade järgi 1000 mAh akupank - mõttetu asi, peale nädalast päikese käes laadimist suudab nutitelefoni akut kümmekond protsenti laadida.
        Sisemise aku mõõtmed on paksus 3,5 mm ja paksema osa mõõtmed 32 x 38 mm - kirju peal pole aha mõõtmete järgi peaks mahutavus olema pigem 300 ... 500 mAh

Paistab, et akupankadele kirjutatakse suurelt sisemise aku (tavaliselt 3,7 V) mahutavus, 5 V poole peal on milliampertunde vähem.

On saanud katsetada ka DC/DC muunduriga patareide pealt laadimist, aga patareisid kulub ikka päris palju - akupank on mõnusam.
        viimati muutis kasutaja olevtoom; 05 m 2015, 20:03. Põhjus: termin
        MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
        KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Esmalt postitatud maidor poolt Vaata postitust
          Mina soetasin akupanga ilma akudeta ja panin need ise sisse läpaka aku seest (16850). Olen neid elemente kunagi ka eraldi tellinud ebayst ja samuti tünga saanud.
          Tegin ka nii, aga akud võtsin rohelised panasonic 3400mAh. Toimetab väga hästi.

Comment

Akupanga mahutavus sõltub dU ja temperatuurist. Seejuures kui mängida andmetega saab üle 20% ilusama arvu peale kirjutada. Ja seda ilustamist teevad enamus firmasi massiliselt. Ainus võimalus on saada tõestest kataloogiandmetest Ah, kus see on toodud nimitemperatuuri, nimipinge, tühjenemispinge juures.
            Ah ise on nimipinge (N: autoakul 2,23 V ja tühjenemispinge 1,80 V) Vahe. See tähendab, kui akupanga elemendil on pinge 2,23 ja tarbisid toodud Ah ära siis ongi klemmipinge just 1,8 V juures. Tegelt on akus särtsu veel, teoreetiliselt võid 0 V välja minna. Ja seda need ilustajad kasutavadki ära - tühjenemispinge valitakse veelgi madalam ja voila - saadki suure numbri tegelikkuse asemele kirjutada.

Comment

Pakun et asi on palju proosalisem ja peale kirjutatakse lambinumber.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Tasub jah osta ilma akuta ja elemendid ise sisse vanast läpaka akust või näiteks siit.
                EE orjusest vaba!

Comment

Akupangad

Esmalt postitatud DVDRW poolt Vaata postitust
                  Tasub jah osta ilma akuta ja elemendid ise sisse vanast läpaka akust või näiteks siit.
                  Kuidas sealt nende akude tellimisega on, kas eestise saadavad ( oled ise tellinud ?, mingid lennuposti reeglid keelavad akude saatmise ) ja palju saatmine maksab?

Sellise aku hinnaga on juba iseehitamisel mingi mõte, eriti kui muist seadmeid 16850 akusid sööb.
                  Aga kui on 6...7 päeva vaja nutikat toita siis tuleb ju see minu viidatud amazon.uk akupank soodsam - 30.60 eurot koos saatmisega.
                  Elfast neli 2600 mAh 16850 akut tuleb kallim, kokku 37 eurot lisaks veel: 5 V 2,1 A muundur, pistikud, korpus, juht-indikatsioon moodul.

On saanud katsetada ka patareide pealt telefoni laadimist : http://www.elfafoorum.eu/threads/663...l=1#post481996
                  viimati muutis kasutaja Scott; 09 m 2015, 02:45. Põhjus: järjestikpostitused kokku
                  MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
                  KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !

Comment

Tundub, et saatmine tasuta teatud arvust. Plaan võtta detsembris 540tk neid. 2,65€/tk koos saatmisega. ~200tk jääb üle, võin üle 10tk sama hinnaga müüa.
                    EE orjusest vaba!

Comment

Esmalt postitatud onks poolt Vaata postitust
                      Soovitan neist hoiduda. Üldiselt on nende kõikide sees kaks võimast mobla akut paraleelselt ja palju tühja ruumi. Healjuhul 4000mAh, juhul kui on kvaliteetne element. Juutuub on täis ka videosi kus neid testitakse ja avatakse. Kõige mõtetumad on need päikesepaneeliga laetavad. Need paneelid healjuhul toidavad need pimestavalt suured indikaator LEDid ära.
                      Kui saad väga soodsalt ja ei looda saada rohkem kui kahekordset laadimist, siis võid ju osta, aga üldiselt soovitan hankida usaldusväärse tootja oma.
                      Ma olin ka valmis ebayst odavaid otsima. Uurisin ja googeldasin, ja lõpuks otsustasin ikkagi hankida originaal xiaomi akupank, mis suur ja mahukas. Vist oli 16000mAh reaalset mahtu ja maksis umbes 25-30 euri. Selle ostsin banggoodist. Xiaomi akupankasi kahjuks võltsitakse massiliselt, ja need võltsingud on ka saastad.

Kellelgi muid kogemusi arvamusi?
                      Selles ei ole mitte midagi imelikku kui tänapäevased tootjad kasutavad paralleelselt, 2 või 4 vms. arvul telefoniakusid.
                      Suvel oli mul laiali Lenovo tahvelarvuti aku ja see aku koosnes:
                      1. kaks kleepsu, alumine ja ülemine.
                      2. ja nende kleepsude vahel paiknesid paralleeliselt 4x Liitium-Ioon akut, samad mida ka osades telefonides kasutatakse.
                      3. Ja siis elektroonikaplaat.
                      ----------------------
                      Enda 7 tollises tahvlis on 1 aku, keemiat peast ei mäleta. Samalaadse toote, kuid suurema ekraaniga mudeli sees on paralleelselt 2 täpselt samasugust akut.
                      -------------------
                      Ja kui tegemist on Liitium-Ioon akudega, siis neil on piisavalt "mahvi", et olla akupankadeks nii telefonidele kui ka tahvelarvutitele. Neid akupanku pean siis silmas mis ka juba 3-3,5A max. koormust taluda suudavad. Kas siis 2x telefoni laadimiseks või siis 1x tahvelarvuti laadmiseks. Mida aeg edasi, siis seda rohkem on kasutusel tahvelid või suure ekraaniga tahvel-telefone ja ka neid on laadida vaja.

Comment

Ega ma tegelikult niiöelda moblaakusi maha ei teinudki, pigem see et numbrid millega reklaamitakse, peaks sisaldama väga palju või väga mahukaid akusi, et kasvõi pooltki kätte saada, mida lubatakse. Ja kui ka valetatakse suuremaks, siis tehakse neile ümber ikka suur korpus, mis seest tühi.

Tegelikult peaks ebays saama raha alati tagasi kui kaup ei vasta kirjeldusele. Olen tihti saanud raha tagasi, kuigi nad tingivad ka fakeflash mälukaartide ja mp3 pleieritega, aga hea kauplemisega saab petturmüüjatelt kokkuvõttes toote tasuta kätte. Kes viitsib riskida ja nöökida, see võib neid müüjaid "õpetada"
                        Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha

Comment

Üks tore pilt sellest mis võib juhtuda originaalse, kuni 2A, laadijaga kui sellest tarbib voolu, töötamisel tühjaks lastud, Liitium-Ioon aku.
                          1. Tegemist on Lenovo tahvlite originaal-laadijaga.
                          2. A 3 aastat vana Liitium-Ioon aku laadmisvool, tühjaks töötamise järel, 2,7A. Selle mõõtsin ekstra ära.
                          3.Ja tulemus siis pildil:
                          - kõrbenud trükkplaat, eriti tugevalt USB-klemmide juures.
                          - ja kuumusest "paisunud" 2 kondensaatorit.
                          4. Nii, et remontida polnud enam mitte midagi ja seda jama poleks juhtunud kui laadija oleks olnud 3-3,5A.
                          Click image for larger version

Name:	kutu laadija1a1.png
Views:	1
Size:	56,9 KB
ID:	869288

Comment

Ostsin eestist Li-Ion akupanga 20 000mah, paras suur klots. Tegin testi, laadisin telefoni täislaetud pangast ja sain kokku 448% laadimist ehk 4,48 x 0-100%. Tegelikult kõik korrad polnud 0% ..100% laadimist aga arvutasin vahed välja ja liitsin kokku, ei tohiks ju vahet olla?
                            Igatahes, ma sain ainult 4,5x 0..100% laadimist. Kui võtta netist selline umbes valem siis - REAL CAPACITY * conversion rate * phone battery health / phone capacity = total charge times. 20000*0,8*0,8/2370= 5,4x. Mul jäi tervelt 1 täislaadimine puudu. On see võimalik, et mõned täis-tühjaks laadimist pangale ja siis saavutab alles oma täis mahutavuse? Või siis telefoni aku on kehvemas seisus ja kui 0,7 see panna siis tuleb juba 4,72x laadimisi..

Comment

... või pole pank ise 20Ah?
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Working...
                              X