Ebay-s leidub igasugu GPS tracker nime kandvaid vidinaid, hinnad ka mõistlikud, näiteks see. Kas saan õigesti aru, et sellele paned SIM kaardi sisse ja siis näitab reaalajas telefonis objekti asukohta? See andmete liigutamine käib siis läbi SIM kaardi interneti? Kas suvaline kõnekaart sobiks või saaks kole kiiresti miski internetilimiit täis sellel? Ehk on kellegil kasutuskogemust ja oskab kommenteerida, kui hästi need toimivad üldse?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
GPS tracker
Collapse
X
-
Vs: GPS tracker
Võimalik et isegi töötab.
Mina seda http://www.dx.com/p/lson-tx-5-portab...r-black-195920 EMT võrgus tööle ei saanud.
PS. sellistel odavatel "GPS" träkkeritel tegelikult GPS-i sees pole ja asukoha määramine on GSM võrgu põhine.viimati muutis kasutaja klm; 12 m 2015, 19:00.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
-
Hiinakate kogemust pole, aga vähemkollased toimivad. Paljudel ettevõtete autoparkidel on peal, näiteks g4s autovalve teenuse koosseisus. Neid träkkereid on igasuguseid ja erinevate lisavõimalustega. Osad käivad auto OBDII porti ja edastavad ka auto parameetreid. Saab määrata mingi piirkonna kuhu sisenedes/ kust väljudes tõstab häire. Või mõõdab kiirendust ja kui auto kasustus on rullnokalik siis saadab teate kuhugi jne. Kasutus loomulikult ei piirdu autoga. Üks põnev vidin on soomlaste ThingSee One, millel on üsna avatud keskkond ja võimalik ise andmetele API kaudu ligi pääseda.Toidan trolle!
Comment
-
Mul oleks tegelikult üsna vähe nõudmisi sellele seadmele, põhimõtteliselt võiks näha, kuna auto liikuma hakkab ja enamvähem nii +-500m asukoht, et teaks end kodus liigutama hakata. Kui täpne see gsm võrgu põhine asjandus muidu on? Ja mismoodi see info seal siis lõpuks liigub, lampi kõnekaart, kus on suht väikese mahuga nett jms, kaua kannataks umbkaudu, kui jälle kõneaega laadima peaks?otsija
Comment
-
Kõnekaartidega pole mõtet jamada - näiteks EMT-l on olemas pakett Data - maksab 1 euro + km kuus.
Ilmselt on midagi sellist ka teistel operaatoritel. Jube tüütu on iga paari kuu takka kuskile polstri alla kaevuda.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
No GSM peaks mõõtma vahemaad 510m sammuga, vähemalt kunagi see niiviisi toimus. Seega kui maste vähe, on olukord üsna nutune.
Aga nendel hiina imedel võib vabalt olla IMEI probleem (võltsitud, kloonitud, misiganes), seega pead selle esmalt ikka üldse tööle saama, siis saad alles andmeid edastama hakata. Ja kas säherdused asjandused tavapärast netiühendust (misiganes G*) üldse kasutavad? Asi käib vajadusel kas üle GPRS-i või SMS-i vahendusel. Vist?
Comment
-
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitustEhk on kellegil kasutuskogemust ja oskab kommenteerida, kui hästi need toimivad üldse?
infot pärin ja saan vastuse SMS teel. minu kasutuses olev eksemplar vastab 50% hiina keeles
kaasa tulnud paberil juhend oli enamuses vale st kirjeldatud käsustik ei töötanud.
abi sain siit
Comment
-
Võinii, et nagu saadad mingisuguse sms-i trackeri sim-kaardile ja vastu tuleb sõnumina link, mille avades näed punkti, kus seade hetkel viibib? Samasuguse välimusega vidinaid olen ebay-s näinud küll, on see enamvähem täpne ka muidu siis ja kas ise tellisid ka selle ebay-st?otsija
Comment
Comment