Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

M890C--Multimeetri lüliti kontaktid sassis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: M890C--Multimeetri lüliti kontaktid sassis

To A.R. Ei ole nendel kontaktidel häda midagi, selle mulje tingib pildi kehv kvaliteet.
    To Scott Kui vaatad pilti (PB254608.JPG), kus klemmirida on horisontaalne, siis nool on paremal pool (kell kolm)
    Minu multimeetris on ainult üks trükiplaat ja selle peal kogu staff (ka displei), ning mööda neid trükiradasid jooksevadki selektori klemmid, mis püsivad oma kohtadel vaid ausõna peal. Kui kasutades ketast plaadi küljes hoidvad neli polti ennast lõdvaks loksutavad, ongi häda majas, klemmid lendavad oma kohtadelt minema.
    Muide seda laia klemmi on võimalik paigutada ka vasakpoolsesse ritta samale kohale. Seega pole midagi kindlat siin ilmas.

Comment

Esmalt postitatud Rein2RI poolt Vaata postitust
      To A.R. Ei ole nendel kontaktidel häda midagi, selle mulje tingib pildi kehv kvaliteet.
      To Scott Kui vaatad pilti (PB254608.JPG), kus klemmirida on horisontaalne, siis nool on paremal pool (kell kolm)
      Minu multimeetris on ainult üks trükiplaat ja selle peal kogu staff (ka displei), ning mööda neid trükiradasid jooksevadki selektori klemmid, mis püsivad oma kohtadel vaid ausõna peal. Kui kasutades ketast plaadi küljes hoidvad neli polti ennast lõdvaks loksutavad, ongi häda majas, klemmid lendavad oma kohtadelt minema.
      Muide seda laia klemmi on võimalik paigutada ka vasakpoolsesse ritta samale kohale. Seega pole midagi kindlat siin ilmas.
      ;
      Mida tester teeb sellise kontaktide asetusega, niikui fotol on? Kas piuksutaja töötab, kui testri otsikud kokku paned? Kui jah, siis millises asendis on lüliti? Kui vasaku-parema poole vahetusse paned juhtub ainult see, et testri nupp on õige asendi suhtes pööratud 180 kraadi. Testri endaga ei juhtu midagi, kuni pole kõrvalist pinget talle "selga" andnud. Kuna lüliti juures on tegemist väikeste pingete ja vooludega, siis igsugune mustus mõjub! Võtsin oma sama marki testril ka ajaviiteks kaane maha. Seal paistab tõest, et ketaslüliti on kahel plaadil. Üks testri põhiplaat ja tema kohal väiksem lülitiplaat. Uudishimu rahuldamiseks alumise plaadi klemmide nägemiseks ma lülitit "skalpeerima" ei hakanud! Pealmise plaadi lülitil on 2 + 2 kitsast jooksvat kontakti, millised on kahe kaupa, võlli suhtes sümeetriliselt.Seega 1/2 lülitist, ehk üks ketas on selge, aga alumise ketta infot soovitan hankida interneti foorumitest! Paned "google" otsingusse testri täpse margi ja usun infot tulemas hulgi! Vaata ka hr. "AR" kõiki vasuseid. Valet ta ei räägi! Jõudu!
      viimati muutis kasutaja rainadov; 27 m 2015, 09:41. Põhjus: täht

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
        Võtsin oma sama marki testril ka ajaviiteks kaane maha.
        Huvitav, kas ka trükkplaadil asuv markeering on sama?

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
          Huvitav, kas ka trükkplaadil asuv markeering on sama?
          ; Mul 1 eksemplar ja seega pole võrdlust millegagi! :-) Elus üldjuhul on aeg see, mida kusagiltki tagasi ei saa! Ka see aeg, mis kulub kõrvalise TÖÖ tegemiseks!

Comment

Esmalt postitatud rainadov poolt Vaata postitust
            ;
            Seal paistab tõest, et ketaslüliti on kahel plaadil. Üks testri põhiplaat ja tema kohal väiksem lülitiplaat. Uudishimu rahuldamiseks alumise plaadi klemmide nägemiseks ma lülitit "skalpeerima" ei hakanud! Pealmise plaadi lülitil on 2 + 2 kitsast jooksvat kontakti, millised on kahe kaupa, võlli suhtes sümeetriliselt.Seega 1/2 lülitist, ehk üks ketas on selge, aga alumise ketta infot soovitan hankida interneti foorumitest! Paned "google" otsingusse testri täpse margi ja usun infot tulemas hulgi! Vaata ka hr. "AR" kõiki vasuseid. Valet ta ei räägi! Jõudu!
            Mõlemad kettad on identsed, klemmide asetus võis sama või peegelpildis olla pealmise ketta suhtes.
            Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

To rainadov, seda, mida tester kontaktide antud positsiooni puhul teeb, kirjeldasin ma 19postis:
              Antud klemmide paigutusega alates selektori posits Temp kuni 2000M, päripäeva liikudes, (välja arvatud dioodi mõõtmine, kusta ainult piiksub, aga näitu ei ole) on selektori positsioon vastavuses displ näiduga. Edasi sõltumata valitud posits, on displ näit mV, V ja hfe ühekorraga ja nii kuni Temp pooseni välja. Segane lugu, aga kes tahab, saab aru.
              Minu testril on ainult üks plaat ja üks lulitiketas.

Comment

Kes tahab, saab tõesti aru. Ja aru saab, et asi osaliselt ei tööta.

Üks plaat on tore, üks lülitiketas niisamuti. Ürita nüüd sellele kettale klemmid õigetesse kohtadesse panna. No vähemalt proovi, katse-eksituse meetodil oleksid ilmselt õiged kohad juba ammu leitud, pole ju eri variante lõpmata palju. Eriti veel siis kui selle tegevuse juures veidikene mõelda.

Kui sa nüüd seda enda pandud ketta pilti vaatad, siis sa ju näed, et ääre poolt neljandas vahes klemmi pole. Pole kummalgi pool ääres. Aga ilmselt siiski peaks olema. Vist? Sest kui sa vaatad trükkplaadi radu (mina kahjuks ei näe, pole piisavalt asjalikku pilti), siis suure tõenäosusega sa märkad, et neid mööda on klemmid siiski liikunud. Õigus? Järelikult on vähemalt üks klemm vale koha peal.

Ja ma endiselt ei taha uskuda, et trükkplaadil mingit asjalikku markeeringut pole. Selle järgi saaks teada, mis testriga tegemist on. Loodetavasti.

Momendil võib vaid oletada, et õiget vastust saad sa veel üsna kaua oodata. Võib vaid loota, et ma eksin.

Comment

Working...
                X