Tere. Huvitab selline asi kus kohast saaks või mis liugpotekatega saab asendada Melodija stereo 104 hääle ja tämbri liugurid? (4tk)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Liugurid
Collapse
X
-
Vs: liugurid
Tere ja tänud kõigile kes vastasid! Mul oli võimalus saada pmst tasuta see raadio Aga proovimisel jah
nupud ragisesid ja valgustus ei põlenud. Peale selle olid mõned nupud puudu eest. Jaamade leidmine oli kah selline imelik. Toitejuhe tundus kahtlse välimusega korpuse juurest
No iseenesest ju väikesed asjad vb. Aga ma arvan et ma ei võta seda ja vaatan veel ringi. Sest iseenesest oleks see üks mõnus pill. Kuigi
See on kindlasti väga vaieldav. (mina ei vaidle)
Comment
-
Vs: Liugurid
Kui tahad vaeva näha, võtad liugurpoted lahti ja hariliku pliiatsiga käid takistuskehad üle.
Mõttetu tegevus, aga mina Jupiteri puhul pidin tegema, sest sarnast potet ei olnud kuskilt võtta.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Vs: Liugurid
Esmalt postitatud Ints poolt Vaata postitustSee Melodija 104 nüüd küll mingi defitsiit ei ole.Vahepeal pakuti neid lausa 5.- euriga.Mina olen ka päris tasuta saanud.
Comment
Comment