Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Liugurid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Liugurid

Tere. Huvitab selline asi kus kohast saaks või mis liugpotekatega saab asendada Melodija stereo 104 hääle ja tämbri liugurid? (4tk)

Vs: liugurid

Millised need on. Mul on mingi Meloodia terve plaat 4 potega. NB! Heli ka tämbri omad on erinevad.

Comment

Pilti siia ei saa panna aga need vasakpoolsed liugurid.... Uusi ei saa nagunii kuskilt enam. Mõtlesin just asenduse peale ka...

Comment

Vasakpoolsed ? Helitugevuse omad ?
        Peaks 22 kilo-oomiseid olema. Kasutamata=uued.
        Tämbriomad on topelt - neid mul ei ole.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul on mingi pool ämbritäit uusi liugureid. Pane täpne markeering, äkki läheb õnneks.

Comment

Kui hästi moosid ja omanik nõus on, võid terve Meloodija 104 raadioosa saada.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Tämbri liugurid tavaliselt ära ei kulu.Aitab puhastamine.Volume pote kulumine on tavaline.
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Kas mitte grafiit ei aidanud ragisevate ligurite vastu.

Comment

Tere ja tänud kõigile kes vastasid! Mul oli võimalus saada pmst tasuta see raadio Aga proovimisel jah
                  nupud ragisesid ja valgustus ei põlenud. Peale selle olid mõned nupud puudu eest. Jaamade leidmine oli kah selline imelik. Toitejuhe tundus kahtlse välimusega korpuse juurest
                  No iseenesest ju väikesed asjad vb. Aga ma arvan et ma ei võta seda ja vaatan veel ringi. Sest iseenesest oleks see üks mõnus pill. Kuigi
                  See on kindlasti väga vaieldav. (mina ei vaidle)

Comment

Vs: Liugurid

Kui tahad vaeva näha, võtad liugurpoted lahti ja hariliku pliiatsiga käid takistuskehad üle.
                    Mõttetu tegevus, aga mina Jupiteri puhul pidin tegema, sest sarnast potet ei olnud kuskilt võtta.

Comment

Helis on 5 otsaga (toonkompensatsioon) monopotekad 33kΩ ja tämbris stereopotekad 33kΩ.

Mul on olemas kasutamata stereopotekaid 47kΩ (metallsabaga).

Comment

Tänud! Napsati nina alt ära see raadio. Lihtsalt 50 rohkem ja läinud ta oligi. Aga pole hullu!! Osta.ee-s on üks tüüner mille ehk-äkki saab.
                        Ja üldse vaatasin et seal tuimalt kõik raadioromud on automaatpakkumiste kaitse all.

Comment

See Melodija 104 nüüd küll mingi defitsiit ei ole.Vahepeal pakuti neid lausa 5.- euriga.Mina olen ka päris tasuta saanud.
                          Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Mul on 4 liugurit, metallvartega, millel Kometa 212 küljes. 1 helipote on kehvavõitu.
                            Vahetaks millegi vastu (vihje: kurk kuivab millegipärast).

Comment

Esmalt postitatud Ints poolt Vaata postitust
                              See Melodija 104 nüüd küll mingi defitsiit ei ole.Vahepeal pakuti neid lausa 5.- euriga.Mina olen ka päris tasuta saanud.
                              Neid on aeg ajalt ka jäätmejaama elektroonikaromukonteineris näha olnud.

Comment

Working...
                              X