Aegajalt tuleb mul ette kus pean praeguse rõveda ilmaga põhimõtteliselt väljas päev otsa majandama ja töö ka pigem selline suht väheliikuv kohati ja raisk kus varbad ja sõrmed hakkavad külmetama. On küll igavesti vinged tavasokid, st paksud ja soojustatud aga ei aita miski. Ebay-s nägin igasugu sokke ja taldasid elektrilise soojendusega. Vaatasin 5V 2A usb akupanga toitelt mõeldud sisetald oli ilmselt näiteks üks. Kas on muidu sellest 5-10W jala kohta abi ja saaks parema olemise?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Soojendusega sokid/tallad
Collapse
X
-
Vs: Soojendusega sokid/tallad
Enne soojendamist soovitan Tamrexist või mõnest muust asjalikust tööriietepoest läbi käia, asjalikule müüjale oma murest rääkida ja võibolla õige sokk ja jalats ajavad asja ära.
PS! Korralikud jalatsid võivad maksta palju. Aga valed võivad ka...Erilahendused.
PS või mail.
-
Paremast käest võtsingi ühed paksemad sokid mis leidsin(jalatsid need mis nõutakse, suvaliste viltidega ringi vantsida ei saa), mul vist kehv verevarustus ka, kui ikka pikalt passida ja mitte liikuda siis jama majas. aga 5W talda küdema panna tunduks piisav soojus muidu? 18650 aku peaks paar tundi suutma soojas hoida küll sellist voimsust.otsija
Comment
-
Vanasti liikus 12V toitega põhjas töötavate autojuhtide veste ja saapasse käivaid põhjukaid. Põhjukad tarbisid 2X1A ja vest oli vist 3-4A vooluga.
Kui ühel kohal seista, siis parim abivahend on ennast maast paksema papitükiga isoleerida - näiteks pakendikasti omaga.
Comment
-
Mul on ka vana turukogemus – põhiline on lainepapp jalgade all, soojad talvesaapad, villased sokid, keskea rõõmud e. soe aluspesu, tuulekindlad püksid/jope, villased labakindad ja soe müts. Isegi terve päev -30°C ei olnud 90-ndatel probleemiks.
Ei pidanud ka autot soojendama ja nohu polnud sellel aastal kordagi
Ostsin tookord sellise 12V komplekti, kuid vajadust polnudki. Peaks kuskil vedelema, pole ammu näinud. Madrusesärk kulus küll marjaks ära.
Kõige naljakam oli see, et üks väga väike mees (1.50 rublane ) käis küsimas, et kas ma ostsin selle sama särgi ära, mis talle pakuti? Talle pidi väike olema Aga oli veniv, paras ja väga hea. Naine ainult vihastas ja viskas hiljem mingi jubeda vene madrusesärgi minema
Comment
-
Võiks proovida aga jah, soojendusega tald oleks mugavam variant vist siiski kui nende paberitega mässata, kui kohale jõuab siis testin ära, muidugi selleks ajaks mul külmas töötamine läbi ilmselt kui kohale jõuab aga noh tuleb veel ette seda jama kindlasti. Vahest olen talvel peipsil kalal ka käinud, siis on ka ilmselt kasu neist ma usun kui kütab piisavalt.otsija
Comment
-
Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitustselleks ajaks mul külmas töötamine läbi ilmselt kui kohale jõuabIlmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Comment
Comment