Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pote nupp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pote nupp

kust kohast võiks saada pote keeramiseks nuppu. pote ise on vene ajast pärit, mitte kõige suurema võlliga, a selle lühemaga läbimõõt mingi 3mm vist ja otsast on justkui sälk välja löödud. ilgelt oleks nuppu selele vaja
    Erilahendused.
    PS või mail.

prügimäelt

Comment

Kas mõtled vene telekate kanalikeeramisnuppu . ?? Sul mingit pildi moodi asja pole ??
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

milliseid sul vaja? mul siin maal on käpütäis uusi nuppe, mis isa on kunagi mingisest tehasest taskusse pannud :P
        kunagi oli Tallinna sadama juures vist mingi tehas?

mõned sellised on, nagu sellel pildil näha http://www.zone.ee/avalikftp/heliv%e4rk/la.../100_0006.JPG?2
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

pote võll on umbes 4m läbimõõduga, (suuremad peaksid olema vist 6mm), minu omad siis 4mm, sees on ka sälk, nuh et yle ei saax keerata vms (st et ei ole O, vaid D). Nimeta, mõõda võlli läbimõõt, mis sul nendesse nuppudesse läheb. ilusad nupud mudu, äkki teex isegi kaupa, kui mõõdud sobivad.

W
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Sul siis mingit vana tehnikat ple kus saaks ära tirida või ntx Oomipoest või Tevalost
            muidu mul neid ka kotitäis, ammusest ajast jäänd, aga jah, ei tea kus asud :P

Comment

kas tutavat treialit pole disaini ja tee mida iganes . ja kui lähemal oleksid siis ehk, kuid sa oled liiga kaugel ja mul linna asja pole.

Comment

Humax ja Elektrik: mis kandi mehed ise olete<,kui tõesti seesuguseid nuppe olemas on, siis saab vast mingit diili transa suhtes ka teha. mina ise asun tallinnas
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

... mis kandi mehed ise olete...
                  Selleks ju profiilis "Asukoht" täidetaksegi, et teised näeks...
                  Vaja ainult nimel hiirega klikata ja tulebki lahti.
                  Elektroonika töötab suitsu baasil.
                  Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                  Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Kui tahate foorumis edukad olla ja normaalselt suhelda siis minul on ettepanek, et täitke oma profiili osa korralikult ja märkige ära oma asukoht.See on hea sellepärast kui keegi vajab mingit matrjaalsed abi on märksa lihtsam kas hakkan üldse vastama või pole sellel mõtet.mõelge loogiliselt ja jõuate samale järeldusele.

Comment

minu käest saad tasuta. alles sai lamptelekas ära lammutada, et uuele ruumi teha. selle küljest on mul 5 o otsa ja 1 d otsa jaoks.
                      -Artificial_Intelligent-

Comment

Working...
                      X