Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Induktiivpool 2-3 H / 250mA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Induktiivpool 2-3 H / 250mA

Ehk oskab keegi öelda, kas on lootust kusagilt valmis produkti leida või peab hakkama ise kerima? Mingitest USAst tellitavatest Hammondi omadest paluks mitte rääkida, huvitaks ikkagi Eestimaa pinnalt kättesaadavus.
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Üks võimalus on muidugi, et kerid ise..
    Kas on mõned muud parameetrid ka olulised ? (hüvetegur jms)
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Pingelang võiks asjal võimalikult väikseks jääda, muu ei ole tähtis.
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Kõige odavam (osta või otsi vanadest varudest) on võimalikult madala pingega ja ühe sekundaariga trafo primaarmähist kasutada (ilmselt ei pea olema õhksüdamikul). Mida suurem võimsus seda suurem induktiivsus, võid sekundaari ka järjestikku panna.
        Mul endal on 24V 100W trafod lampvõimus 4 H induktiivsusteks.

Comment

Kuidas ma selle trafo primaarmähise induktiivsuse leian? Selleks on ju vaja südamiku tüüpi, mähise keerdude arvu ja veel päris paljusid asju vaja...
          Tuleb vist ikkagi üks väike trafonäss ümber mähkida...

Comment

Ma oletan et see läheb sul ka kuhugi lampvõimu anoodpinge filtrisse, seal pole see täpne H suurus väga oluline, hoopis olulisem on väike alalisvoolu takistus. Aga saab ju mõõta mõlemaid.

Ma vedasin kokku ja mõõtsin hulka trafosid üle enne kui sobiva leidsn.
            Umbes 100VA 24 või 12 V peaks sulle sobima küll.

Comment

Working...
            X