Oleks vaja sellist juppi, millega saaks teha nii et tuli põleks 12h ning seejärel 12h oleks kustus, ning siis jälle põlema jne. Töötama peaks ta 220v peal. Palju siuke asi maksta võib ? Tänan
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
taimer
Collapse
X
-
Originally posted by uba@Aug 31 2004, 18:00
Oleks vaja sellist juppi, millega saaks teha nii et tuli põleks 12h ning seejärel 12h oleks kustus, ning siis jälle põlema jne. Töötama peaks ta 220v peal. Palju siuke asi maksta võib ? Tänan
-
nojah ise mõtlesin ka osta. Täna käisin mustamäe tevalos, rääkisin oma jutu ära ja öeldi et oh ei sellist juppi neil ei ole. On aint selline mida annab 15 minti programmeerida ja selline mida ma tahaks maskab päris suurt raha. Aga äkki oskad näidata mulle nimekirjast täpsemalt ? Ise ei leidnud
Comment
-
Kui vaja 12+12 tundi pidevalt, nagu aru sain, tuleks hoopis programmkella küsida, neid ka selliseid mis seinakontakti pistetakse ja tal siis tarbija ühendamise pesa, pole kuigi kallid...Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Põhimõtteliselt sellist programmkella ma silmas pidasin. Neid on ka elektroonilisi, sees on reservtoite patarei (säilitab programmi ja kell käib ka võrgukatkestuse korral edasi), LCD-ga, hind vast kõrgem.
Võib ju ka taimeriks nimetada, kuigi mina taimeriks peaks ühe etteantud aja möödumisel lülitajat.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
Comment