Vist on samasugused mul mida just arvuti taga hakkasin kasutama. Istuvad kõrva nii hästi, kõrvasiseseid klappe üldse ei kannata kasutada, väga ebameeldiv ja suured klapid pikalt on ebamugavad. Mõtlen kas mingi vähe korralikuma heliga sarnaseid klappe ka müüa on enam? Kõik poed inear klappe täis, tulebki küsimus- miks ja kes tappis tavalised nööbid ära?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Kes tappis "nööpkõrvaklapid" ?
Collapse
X
-
Kes tappis "nööpkõrvaklapid" ?
Vist on samasugused mul mida just arvuti taga hakkasin kasutama. Istuvad kõrva nii hästi, kõrvasiseseid klappe üldse ei kannata kasutada, väga ebameeldiv ja suured klapid pikalt on ebamugavad. Mõtlen kas mingi vähe korralikuma heliga sarnaseid klappe ka müüa on enam? Kõik poed inear klappe täis, tulebki küsimus- miks ja kes tappis tavalised nööbid ära?Sildid: Puudub
-
Siiski skaks kassetipleieritega olid päris hääd asjad kaasas.
mõnelpool isegi vist liigub midagi: https://www.walmart.com/ip/Cassette-...hite/895593354
Comment
-
Ipods on kahjuks täpselt need samad in-ear klapid mis mulle ei meeldi. Ostsin just Rode NTH-100, oli kodus varem Rode Ai-1 helikaart/klapivõim,see oligi väike põhjus tavalisi juhtmega klappe soetada. Otseselt midagit vau effekti ei tulnud aga klapid oma hinna kohta kindlasti head. Lihtsalt ma pole väga klappide inimene. Läpaka taga õhtuti kindlasti hea muusikat ja videosi vaadata. Nööbid las siis olla surnud, teema võib lugeda ammendatuks. Kõlarid on kindlasti minu jaoks meeldivamad kui mistahes kõrvaklapid.
Comment
-
on mitut varianti. on nööbid ka
Erinevalt traditsioonilistest kõrvaklappidest on EarPodid loodud kujuga, mis sobitub täpselt sinu kõrva, Need on paljude jaoks tunduvalt mugavamad kui teised kõrvasisesed kõrvaklapid, Klappide kõlarielemendid on optimiseeritud pakkumaks maksimaalselt kvaliteetset heli
need ei ole nööbid? juhtmevabasid selliseid on kaa muidugi.
Comment
-
Mida arvate air-tube kõrvaklappidest?
https://www.purespacesolutions.com.a...-4-600x600.jpg
Kõva kuulmisega pensionär kuulab raadiot nööpkõrvaklapiga, aga juhtmed on peened ja lähevad tihti katki. Odavate probleemiks on plastkate, mis pideval kasutamisel keha vastas olles kõveneb ja murdub, juuspeened vasktraadid lähevad selle koha pealt katki.
Comment
-
Käisin Viljandis, kaubanduskeskuses. Seal oli lett neid nööpe täis; igasuguseid, juhtmega ja juhtmeta.
Kogemusest: Kui see buum oli kunagi- roolis kõrvaklapid telol järgi, siis peale ca 3 nädalat igapäevast kandmist, oli situatsioon, kus inimesed räägivad laua taga/ viskavad nalja ja sa ei kuule lihtsat mis nad räägivad ; sealtmaalt lõppes minu nööpklappide kandmine päevapealt. Nüüd kannan vajadusel peapaela, "originaalsinist".
Ehk, nööpklapid on kahe otsaga asi, nagu prillid.
--
Scott: Osta talle "sportklapid", need on jämedate juhtmetega ja asetuvad pähe täpselt samuti nagu lingil oleval pildil. Kvaliteetsemaid saab singapurilaost (kui on kontakte või lepingut); odavaid müüb ali, näevad üsna samased välja, kvaliteeti ma ei tea- aga ju ta midagi samast siis ikkagi on.
E: Vaatasin, et peapaela mul on, uus ja pakendis, sinihammas 5.0, kestab 6-16 tundi jutti olenevalt tümpsu suurusest. Aga jah, seda vaja laadida ja kas see lahend just vanainimesele sobib, ka kuuldavuse mõttes- ei tea. Ringi saab sellega "rännata" , on hea ja kõrvu ei pane lukku/kuuleb muud ümbrust ka.viimati muutis kasutaja erku; 29 m 2023, 10:55.Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa
Comment
Comment