Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Tahaks tavalise telekaantennist tuleva signaali 2-ks jagada: videoks (tavalise antennikaabliga edasi telekasse) ning audioks (2xRCA võimendisse), kas on sellist jagajat teil müügil?
Telekal ainuke väljund on kõrvaklappide oma, kas annab seda ära kasutada, et audiosignaal võimendisse tuua 2xRCA abil? Hetkel pole teleka manuaali käepärast, kuidas see kõrvaklapiväljund üldiselt töötab, kas on nii, et kõrvaklapiväljundi kasutamisel teleka enda kõlaritesse heli ei jõua või töötavad need paralleelselt?
QUOTE (MantaOwner @ Dec 9 2004, 13:45)
Scart ja S-video sisendid on olemas, aga sisenditest pole ju kasu.
Tõnu
Pole kohanud scarti ilma V/A väljundita, seega kaabel Scart väljund-RCA vaja.
Pole kohanud scarti ilma V/A väljundita, seega kaabel Scart väljund-RCA vaja.
njah, minul on nii umbes 5 aastat vana sharp telekas (toona maksis kõva raha, ja töötab ilusasti siiamaani) aga krt mina sealt scart pesast audio signaali üritan võtta - (kuulasin kõrvaklappidega) heli on pragisev. lausa jube pragisev. volüümist see heli mis sealt tuleb ei olene (see on loogiline ka). aga praegin on selline ühtlane, ja on mitu-mitu korda tugevam, kui muusika, mis telekas on.netist otsisin need pinoutid välja, ja proovisin loogilised variandid läbi, kontakteerusin msni kaudu kasutajaga "elektrik" ja ka tema imestas et milles jama on. ja tulemust ei ole siiamaani, st. et endiselt ei saa nautida head heli... äkki keegi oskab midagi öelda?
Originally posted by saajatz@Dec 19 2004, 20:12 .....scart pesast audio signaali üritan võtta - (kuulasin kõrvaklappidega) heli on pragisev. lausa jube pragisev....
Sealt võiks proovida kuhugi võimendisse anda, kas siis on heli puhas. See väljund pole mõeldud madalaoomiste kõrvaklappide jaoks, võib miskit rezhiimist välja viia ülekoormusega. Kui läbi võimendi ka pragiseb, on viga teleri sees.
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
kõrvaklapid ei olnud madalaoomised, vaid kõrgkvaliteetsed -oomised.
seda ma arvan jah et kala teleka sees, saaks korraliku kaabli siis prooviks koos võimuga järgi. aga kas on kellelegi ideid mis tal seal loojakarja minna võib olla?
telekas on muidu korda 3 paranduses käinud, tea kas seal võis midagi selle kallal surkida, et klient "rõõmsalt" teenindusse tagasi pöörduks?
no eks ma võin ju sina võimu toppida, aga ma arvan et sellel erilist mõtet ei oleks, sest et ma ei usu nagu eriti et enne võimu on heli pragisev, ja võim siis sööb selle pragina ära? naljatilk, võim ikka nagu peaks ju võimendama, ja seda võimalikult loomutruult sisendsignaalile.
Originally posted by saajatz@Dec 20 2004, 15:04 no eks ma võin ju sina võimu toppida, aga ma arvan et sellel erilist mõtet ei oleks, sest et ma ei usu nagu eriti et enne võimu on heli pragisev, ja võim siis sööb selle pragina ära? naljatilk, võim ikka nagu peaks ju võimendama, ja seda võimalikult loomutruult sisendsignaalile.
Asi pigem selles, et suure koormuse korral lakkab võimendusaste korralikult töötamast - sellest ka see pragin.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
ei tea, mida toppisin traadijupid aukudesse (scarti) seej2rel tavalised pleieri klapid kylge ja heli puhas ei mingit krabinat.
ostetud seal j2rve kaubanduskeskusest, mis see audiopood seal oligi.
Comment