Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kas keegi oskab aidata?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas keegi oskab aidata?

Mul selline probleem et ma ei oska otsida tevalo-st bipolaarseid kondensaatoreid(ple kindel et õieti kirjutasin). Kas keegi aitaks mind veits

Tänud neile kes viitsib aidata

Mõni ikka on
    Kirjuta otsingusse "bipolaar"
    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...&on=1&oe=1&oo=1

Comment

tnx selle lingi eest aga kas rohkem plegi we ? Nu ma alles algaja ja ei mõista neid aga kas mingid näiteks keraamililsed kondensaatorid, arvatavasti loll oletus

Tänan kõiki kes viitsisid piad murda

Comment

non-pol ja bipolär tasub ka otsida...

Comment

Keraaamilised on 1 asi ja elektrolüüdid (kuigi bipolaarsed) on natuke 2. asi. Proovi ka otse mahtuvust sisse tippida, nt. 3,3uF.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tänud kõigile Seda ma arvasin ise ka et need on erinevad asjad aga küsisin ikkagi Mis ma siis otsin mahtuvuse ja vaatan kas ta on või ei ole bipolaar?

Aitäh kes aitasid

Comment

Inglise keeles ka Non-Polar Electrolytic Capacitor või on lihtsalt juurde lisatud
              non-polar või bipolar, harvem ka unipolar.

Comment

Ma küsiks siis ühe asja weel otsa:Et kas siis neid bipolaarseid kondensaatoreid on siis vähe vaja võimendites?

Aitäh kes aidata viitsisid

Comment

Working...
                X