Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Neoonvalgustid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Selline mõiste nagu "autopede" juba olemas, kuid kas polex aeg võtta kasutusele ka "arvutipede" / "PCpede" ? Viimane vast kõlab isegi paremini...

Aga ega ma seepärast asjale vastu ole - ise kah samasugune :P

Comment

Ma nii kriitiline ei oleks - kõik mis kutsub inimesi midagi uut välja mõtlema, on positiivne ja hää. Aga maitse... nojah, see on igaühel oma. Ma ka ei paneks oma arvutikasti külge tulukesi vilkuma ega bemule (kui selline oleks) siniseid LED'e antenni otca kuid see ei sega. Äkki sünnib asjast midagi uut ja head.
      Vaibakloppimine pidi ka mõnedele meeldima...
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ma vist oma vastusega juba nac hiljaks jäänd, aga küllalt palju casemodingu kola oli miskises õismäe tee äärses arvutipoes. Http://www.atf.ee peaks täpsem aadress olema.
        Kas tervitada saab vä?

Comment

noores tehnikus on suur vailk... Ise ostsin ka mingi 300 maksin veel pikkus 30cm. Tulen siis rõõmuga koju hakkan masinasse sobitama, pikk raibe, nii ta siis mul laua all ongi..
          Allkiri xxx

Comment

A.. viltu ka ei mahu?
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Läbipaistvat korpust on ise pleksi klaasist üsna lihtne teha ja seda ei lähe sinna väga palju.

Comment

A.. viltu ka ei mahu?
                igat pidi proovitud.. ei viitsi tükki ka korpusest välja saagida..
                Allkiri xxx

Comment

Suurem korpus panna?

Comment

Tevalos müügil külmkatoodlambid, sinised, punased, valged, rohelised;100mm (115 krooni) ning 300mm (135 krooni).

Comment

www.metku.net - sigalahe moddimissait

Comment

kusjuures K-arvutisalongis on ka myya sihukesed pulgad ... ned ei maxsnud ka eriti midagi ... ja ple midagi muud kui pane arvutisse ja toide nagu mõnel muul arvutijublakal taha ja asi korras
                        MÜÜA : 10gd & BOSE kõlarid

Comment

Aga kas tevalos ka toidet nendele müüa on??

Comment

mul sõbra vend ostis endale kuskilt autopoest umbes 15 cm pika neoonm valgustuse. kui ma ei eksi maksis see kuskil 75 eeq. usun et pärnust ostetud. :-/

Comment

Ma ise olen sellise case modeling'iga valmis saanud..Arvuti myyki kergendas rohkesti...:P...praeq ehitan arvutit augustatud roostevabast terasest korpusesse..sinna topin ka kylmkatood lambi..need sobivad yldiselt igale poole..
                              Viga saab olla alati kas töövahendis või meistris...praktika alusel on enamus ajast viga meistris

Comment

pilte ka näha saab kusagil ve?

Comment

Working...
                                X