Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Murutraktori rattad...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Murutraktori rattad...

Tere
    Kas keegi oskab öelda, kus asub parandus/lammutus, kus parandatakse/lammutatakse murutraktoreid (need muruniiduki moodi asjad, kus peal istud). oleks vaja saada nelja selle masina esiratast, aga ei leia kusagilt. Tegelikult oleks vaja suvalisi offroad rattaid aga kõik mida ma leidnud olen on kas liiga kitsad või haigelt kallid. selleks otsingi kasutatud rattaid. lähevad alla robotile, mis liigub välismaastikul.

Vs: Murutraktori rattad...

Ega neid kasutatud rattaid eriti leiagi.Kas nt.aiakärurattad ei sobi.Ehitusmaterjalide kauplused neid pakuvad.Osadel päris norm prott peal ja ei maksa kuigi palju(kuskil 150 -500EEK tk.).Pean silmas loomulikult pumbatavaid isendeid.Olin sama dilemma ees - oli vaja uuele murutraktorile käru ehitada kuna originaal plekksaasta pidasin kalliks.Lõpuks ostsin ehitusmarketist 2 ratast a 350 eeku.Pole pidanud veel kahetsema(kohati kärus olnud ligi 200kg nodi).Murutraktoril on tavaliselt spets muru säästev prott, maastikul(pehmel)kipub ikkagi kaapima minema.
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

mavaatasin, et ehituse ABC,s on myygil ka posu rattaid aga kõik on ülimalt kitsad (20mm). käru rattad on ka kuidagi sellised siledad... hinda tahaks ka tegelikult alla 100 eegu tükist saada... koormus ei pea olema 200kg piisab faid 2kg per ratas... aga ega keegi tea, kust üleüldse sellise suurusega rattaid leida võiks..., mis liiva sisse ja muru sisse ikka ära ei kaoks (ok saan aru, et murul töötavad suvalise laiusega rattad, aga ikkagi). kiirused ei ole suured. 3-4km/h maximum (mootor ei vea kuidagi kiiremaks seda eriti).

tänud vastuse eest muidu...

Comment

Knoke, Veerenni 54

Comment

Working...
        X