Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin: GSM-GPRS modem + mikrokontroller + serial port kombo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin: GSM-GPRS modem + mikrokontroller + serial port kombo

Tere!

Palun soovitada ühte toimivat GSM-GPRS modemi + mikrokontrolleri (vaba järjestikport) kombot. Toimivat, et võiks näiteks kuueks kuuks hooleta jätta. Programmeeritav kas C/C++-is või Javas (J2ME ninnu-nännu) või milles iganes, peaasi, et oleks kasutatav TCP/IP stäkk.

Ootaks just nimelt isikliku kogemuse põhjal toimivaid asju, niisama googlest tooteid leida oskan ma ise ka.

terv.,
    Andrei
    If you think education is expensive, try ignorance.

Vs: Otsin: GSM-GPRS modem + mikrokontroller + serial port kombo

Rabbiti (z-world)prose peal on mu töökaaslased sarnast asja teinud. Rabbiti Dynamic C-s on TCP/IP olemas. Modem: Falcomi C55-2.
    TCP käis küll üle kaabli aga ehk on vihjest siiski mingi kasu.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Vaja on just üle GPRS-i rääkide TCP/IP-d.

Kahjuks on just falcomi toodanguga värske kurb kogemus, kus step II firmwares on bugi - sõltumata üle TCP ühenduse loetud baitide arvust väljastatakse serial pordile 16 baiti (loetud andmed + puuduva osa täidab suvaline mälus olev soga). step II SDK maksab parasjagu nii palju, et selle eest saab osta näiteks 7..8 tükki Nokia/Aplicom N12-t.

Comment

Ega ma kogemata riigisaladuse paljastamist küsinud

Comment

Working...
        X