Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

tolmuimeja uus otsik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tolmuimeja uus otsik?

probleem, selles et on üks vana boschi tolmuimeja, millel on see alumine otsik, millega põrandat nühitakse ,on katki. Tahaks seda uut panna, aga selleks oleks vist vaja suhteliselt originaali lähedast otsikut. Ehk keegi teab mõnda boshi edasimüüjat või garantii poodi vms?

Vs: tolmuimeja uus otsik?

Teoorias on võimalik, et seda saab ka Tevalo vahendusel.

Mis tolmuimeja mudel on?

Comment

Esmalt postitatud normaalne poolt
      probleem, selles et on üks vana boschi tolmuimeja, millel on see alumine otsik, millega põrandat nühitakse ,on katki. Tahaks seda uut panna, aga selleks oleks vist vaja suhteliselt originaali lähedast otsikut. Ehk keegi teab mõnda boshi edasimüüjat või garantii poodi vms?
      infokataloogi kasutamine peaks tehnikahuvilisele tevalo elektroonikafoorumi külastajale küll jõukohane olema. tegelikult võiks iseseisev kodutöö enne postitamist lausa kohustuslik olla.

toksisin sõna "bosch" sisse esimesse telefonikataloogi, mis meelde tuli ja sain järgmise tulemuse

muuhulgas tuli sealt välja ka maakri tänava pood, kus ma ise olen käinud tolmuimeja filtreid jms boschi kama ostmas.
      GSM: 5039624

Comment

ok tänud, vabandan oma lolluse eest, aga siiski foorumid ju probleemide lahendamisteks ongi, või olen ma millestki valesti aru saanud?

Comment

Working...
        X