Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Mis seal vahet on, mis switciga on tegu?
Remontida tasub ainult KORRALIKKE switche, muidu ostaks kohe uue, sest oma aega,vaeva ja üle 25 aasta praktilisi teadmisi elektroonikas hindan ma migist seebikarbist kallimaks. See konkreetne isend maksis uuena ca 20KEEK.
Vabandust, et küsisin. Mul polnud plaaniski remontimise mõttekuse üle vaidlema hakata. Tahtsin lihtsalt teada, et kas mul üldse tasub oma pooltõbist 3Com SuperStack switchi lahti kruvima hakata, et selle trafode marki tuvastada. Igatahes ülaltoodud komponente seal polnud, olid hoopis Bel S553-5999-24, samuti üks 4 pordi kohta. Kas need Su seadmesse sobivad, ei oska arvata.
ei ole küll kallimate switchide sisuga tutvunud aga odavatel on mingid mustad kastid seal, all on 3 pinni, väike vahe ja veel 3 tükki(mõlemal pool). nendes küll 2 tükki koos aga noh, võib ju aidata.
Need on ju ka spetsifitseeritud kui 10Base-T -le vastavad.
Ja isegi kui nad oleks 100-sed, siis ei sobi nad oma kanalite arvu ja sokelduste poolest.
Ma tahaks korralikku asja remontida ka korralikult, mitte hakata mingeid "siilikesi" ehitama...
Comment