Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

press 'n peel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tahaks jagada oma värsket avastust. Nimelt hetkel ütleks, et parim paber on nn. kalka paber, see läbipaistev matt paber. Triikimisel eraldub koheselt plaadist, rajad ilusad ja kvaliteetsed. Ei mingit leotamist ega muud jama.
    Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...

Comment

Originally posted by raitl@Feb 3 2006, 10:39
      Tahaks jagada oma värsket avastust. Nimelt hetkel ütleks, et parim paber on nn. kalka paber, see läbipaistev matt paber. Triikimisel eraldub koheselt plaadist, rajad ilusad ja kvaliteetsed. Ei mingit leotamist ega muud jama.
      Missugune neist? Ega oska öelda täpset marki?
      Kolakoguja

Comment

Järgmisel nädalal ütlen, vaatan tööjuures järgi.

Comment

Minu puhul siis tegemist "Calque Satin Canson" nimelise paberiga

Comment

PnP kilega tegin äsja 2 poolse plaadi kus olid 8 pinine pic ja 2 dioodi thru-hole montaasis. Ylejäänud jura, konded, takid transid olid SMD-s ja ylten, et takkide suurusega 1005 alused, peened rajad ja läbiviikude augud olid ideaalsed. Ei kohanud kuskil jääke vms.
            MSN- taneltreima182@hotmail.com
            telefon katki.

Comment

Tundub nii, et triikida PNP bluega ei tasu, tuleb lihtsalt vajutada peale ja törtsu kuumema triikrauaga. Triikimisel lähevad tõesti rajad laiali.

Korduskatse õnnestus paremini SSOP kivi radade jaoks ja samuti sai asi enne printi peeglisse keeratud Radade vahe 0,6 mm
              es7sys

Comment

Vs: press 'n peel

Lisaks veel mõned praktikaga tekkinud faktid:
                Kasutada originaal toonerit, tundub et taastäidetud sulab kõrgemal temperatuuril ja seega on plaadile kandumine aukilum.
                Järsult jahutamine külma vee all annab parema effekti kui vaikselt seistes jahtumine.
                Plaadi puhastamine peene liivapaberiga ei tee alati asja paremaks, kuna need mikro-süvendid ei tundu toonerit nii hästi külge tõmbavat kui sile plaat, kastutan ainult atsetoni ja piiritust puhastamiseks.

Comment

Working...
                X