Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Dekoratiivvalgusti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Dekoratiivvalgusti

Tere, otsisin siit toodete seast erinevaid valgusteid. Täpsemalt oleks vaja neoonvalgustit mis töötaks seinakontaktivoolust. Siinsed neoonvalgustid olid nagu juba kujundatud mingiks asjaks. Mulle kuluks ära umbes 20-25Cm pikkune tuub.

Asi nimelt selles et meil vanaaegne seinakell...uks käib lahti...uksel on 2 klaasi, kella ja pendli jaoks...oleks tore sinna panna neoontuub sest kell asub just hämaras kohas saatuse tahtel.
    Muidugi võite soovitada mulle ka miskit muud mis sinna kappi panna et seal sees ilus kena ja valge oleks =) Jään ootama asjalikke nõuandeid nii erinevate toodete kui ka ideede kohta!

Vs: Dekoratiivvalgusti

Ma arvan et kellakappi küll ei tasuks neoon pulka panna , näeb imelik ja minu arust rõve välja.Pigem juba merivaik( see on värvus)-LED mis on spiooni poes müügil.http://www.hot.ee/spioonipood/led.htm

Comment

Esmalt postitatud Hents poolt
      Ma arvan et kellakappi küll ei tasuks neoon pulka panna , näeb imelik ja minu arust rõve välja.Pigem juba merivaik( see on värvus)-LED mis on spiooni poes müügil.http://www.hot.ee/spioonipood/led.htm
      Kui neoontuub kappi panna ei paista tuub sealt läbi klaasi välja, jääb ääre taha, ja kell on kõrgel kah...niiet pigem neoon.

Comment

Ma ei mõelnud et et see tuub rõve välja näeb( tegelt rõve on ta küll) aga ma küll ei taha ette kujutada ette atiikset kellakappi mille sees on sinine neoon.Endal kodus palju atiikmööblit ja nendelgi sellised merevaik valgustid sisse pandud , annab väga mõnusa atmosfääri.Ära võta isiklikult aga selleks et neoon kellakappi panna peab küll vähe imeliku mõtlemisega olema.
        viimati muutis kasutaja Hents; 12 January 2007, 19:52.

Comment

Igasugused tehislikud ja neoonsed värvid jäta jah heaga antiigist kaugele.
          MIdagi kollakat ja sooja tooni peab olema.
          Mõni hõõglamp oleks päris hea, aga puitkappi nad eriti ei sobi. (kuumus jne)

Tõest on parim merevaigu LED'd. Või siis ka lihtsalt oranzika tooniga LED'd.

Comment

Esmalt postitatud j2nx poolt
            Igasugused tehislikud ja neoonsed värvid jäta jah heaga antiigist kaugele.
            MIdagi kollakat ja sooja tooni peab olema.
            Mõni hõõglamp oleks päris hea, aga puitkappi nad eriti ei sobi. (kuumus jne)

Tõest on parim merevaigu LED'd. Või siis ka lihtsalt oranzika tooniga LED'd.
            Okey, kell pole antiikne tegelikult, tänapäevane ta ka pole. 80.-st. Olgu, oletagem et merevaigu LED tõesti, aga milline siis täpsemalt......? Panen mingi võtmehoidja kappi põlema? Midagi spetsiifilisemat oleks siis vaja.

Vaatasin veel kasutaja Hentsi antud linki. Kui järele mõelda siis tahaks sealt osta üht-teist. Üks LED taskulamp kuluks ära ja pean arutama seda merevaigu valgust kah kellakapi jaoks?
            Küsimus: Miks siin led lambid nii odavad on? 200 Kr on see 28 LEDiga taskulamp? Poes olen vaatand ikka selliseid 400 jne hinnaga...? Olen vale kohapealt vaatand?
            On see spioonipood üldse toimiv ja usaldusväärne koht? Tundub, et tegu suht vana lehega!
            viimati muutis kasutaja Tiiger88; 13 January 2007, 14:59.

Comment

Küsi rain4-käest http://www.tevalo.ee/foorum/member.php?u=1961 Mulle tundus et tema on spiooni poest asju tellind ( infarapuna klaas vms).Ma vaatasin ka et hinnad seal odavad.Häid taskulampe saab ntx jahipoest.80-ndatel tehtud mööbel on igastahes ettem kui tänapäeva saepuru.Kuigi ise pole eriti kokku puutund , ise istun präegu peaaegu 120 aastat vana laua taga.

Comment

Esmalt postitatud Tiiger88 poolt
                On see spioonipood üldse toimiv ja usaldusväärne koht? Tundub, et tegu suht vana lehega!
                Võin kinnitada, et toimib ka praegu ja olen ka üht-teist sealt tellinud.
                Vana leht - nojah, ta ju ammu tegeleb, aga uus kaup peaks ka
                enam-vähem pidevalt lehel olema. Soovitan kontakti võtta.
                Elektroonika töötab suitsu baasil.
                Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Küsiks huvi pärast mis siis kapist saanud on?

Comment

mul on pakkuda neoonjuhtmeid, ka oranži värvi, erinevad pikkused. On ka teisi värve. Ette nähtud küll AA patareidega töötamiseks, aga saab ju panna ka mingi 220V adapteri patareide asemele.

Comment

A miks mitte kompunnida, tänapäeval ju nii levinud, et sobitatakse vana ja uus kokku.

Comment

Working...
                      X