Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Video Game System (NES kloon)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Video Game System (NES kloon)

Nagu pealkirjas juba mainitud, siis Video Game System, mida mina oman, on Nintendo kloon.
    Liiga kaua olen ma kannatanud seda mitte mängida saades (4-5 aastat juba ). Nimelt on puldid ääretult halva kvaliteediga ning kunagi pidin iga paari kuu tagant või nii uued ostma. Siis aga lõpetati siin, kus mina elan, nende müük ära ning kuskilt pole saada ei uusi pulte ega mänge (kollased kassetid). Juhul kui keegi siin muidugi mingi elukutseline mehaanik pole, kes mu mängupuldid korda oskab teha (tore oleks), siis tahaks teada, kust KURAT ma uued puldud saaksin?!?! Imelik on võib-olla see, et nagu näha, siis konsooli eesmisele poolele saab ühendada vaid püstoli ning konsooli tagumisel poolel paiknevad puldid ja muud juhtmed. Nende pultidega on selline jama, et nad ei ole lahtiühendatavad niisama, vaid selleks, et neid kätte saada, tuleb kogu konsool lahti kruvida. Selliseid pulte on äärmiselt raske leida.

Selline näeb siis see konsool välja:

VÄGA VÄGA igatsen taga mänge nagu Tank, Duck Hunt, Zelda, Super Mario Bros. ja mida kõike veel!
    Igasugune abi on oodatud! (olen siis tänuvõlglane elu lõpuni)

Vabandan, kui valesse foorumisse teema sai tehtud!

Vs: Video Game System (NES kloon)

Raske juhus. Hindan ise samuti vanakooli mänge - mõnda MSXi oma nt.
    Juhul kui soovid teha korraliku puldi, peaks kasutama korralikke nuppe, arvesta 50-100 krooni nupu kohta. Töörahaks pakun ise 2000,-, kokku niisiis ligi 2.5k, kuid arvan et hinna poolest suudaks siin foorumis mind igaüks ületada (alatada) - ehk siis heal juhul saad 500-1000 hakkama.
    Kui raha pole probleem, siis võiks ju teha alumiiniumkorpusega hardcore-puldi, panna sisse superkvaliteediga nupud. Täitsa põnev projekt oleks
    Valik on sinu.

Comment

Oskaks ma vaid midagi oma pultidega ette võtta.
      Vanasti sai pulte nii ostetud kui ka parandatud, nüüd pole paraku kuskilt osta saanud ega parandada samuti ei oska (kuigi aiman, et viga on puldi juhtmetes).

Comment

johtmevahetusega ma arvan, et sa saaks küll hakkama. mõõda oommeetriga/testriga juhtmed üle, kas on katkestusi vmt. kui on, siis vaheta juhe välja. juhet müüb iga endast lugu pidav elektroonika kauplus.

Comment

Kunagi sai neid ikka parandatud, viga tavaliselt puldi juhtmetes, need olid erilised nartsud. Tuleks otsida mõni vana arvutihiir või klaviatuur ning sealt korralik juhe võtta.
          Endal seisab kasutult üks asendatud juhtmetega mängu komplekt.

Comment

Oleks see vaid nii kerge, nagu mulje jääb teie jutust.

Mitte kuskil Eestis pole selliseid pulte enam müügil?

Igal juhul näevad puldid põhimõtteliselt sellised välja. See on pult II, puldil I on keskel ka ''start'' ja ''select'' nupud.

Comment

Tallinnas Taaskasutuskeskuses viimati oli seda telekamängu kraami. Oli isegi vist üks originaal Nitendo.

Comment

Tallinnas ei tea sellist kohta aga Pärnus näiteks turul ja muudes kohtades pakuvad leedu kaupadega äritsejad minuarust siiamaani täiskomplektide ja varupultidega.
                Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Pärnus kunagises Ringi äris (bussijaama hoones) kah neid asju müügil olnud.
                  Kas see pood veel eksisteerib ei tea.
                  Pole bussijaama hoonesse ammu asja olnud.
                  Puldid, mängud jpms.

Comment

Peab vist siis Pärnusse otsima minema? Pärnust olen veidi üle 100 km kaugusel, aga elab üle...
                    Vajadus uusi pulte saada on suur. Tahan neid mänge taas mängida. Samas aga ei kujuta ette, kas just selliseid pulte kuskil on. Nagu mainisin, siis need puldid on konsooli sisse kinnitatud.

Comment

Muide mängude ROM'e saad ka arvutiga mängida (emulaator), ma tean et see pole see õige aga ikkagi. Privaatsõnum mulle kui tahad rohkem teada.

Endal oli plaan ühendada üks pultidest arvutiga ja siis mängida.
                      Miks? Sest arvutis klaveriga ikkagi ebamugav ja raskevõitu mängida, ajapikku ehk harjub ära aga ikkagi.

Ideest kaugemale jõudnud pole.

Comment

Kasutajaga martinr112 -ga sai ehitatud 2 pulti mille sisse vanast klaviatuurist sai kontrollerkivi ja telekamängu puldi nupud skeemi pealt sai ära ühendatud klaviatuuri kontrollerkivi külge. Kuna emulaatoris sai ise valida mis funktsiooni miski klaviatuuri nupp teeb, võis kivi külge puldinupud ka enamvähem suvaliselt tinutada. Valmisasi nägi välja nagu originaalpult, ainult juhtme otsas oli ps2 pistik. Sobis siis läptopile mille enda klaviatuuri niikuinii küljes ja lisapistik olemas või näiteks arvuti taha millel usb klaviatuur ning ps2 pistik vaba.

Päris originaaltunnet ikka ei tekitanud, tahaks seda kollast kassetti ikka sisse toppida aga positiivne oli see, et netist sai tõmmatud päris palju mänge, mida kassettide peal mul kunagi ei olnudki.

Äkki saad pildi teha milline see puldijuhtme ots on mis mängu plaadi peale kinnitub, ei mäletagi enam, saan siis silma peale visata kui mõnda leedukauba ärikat näen.
                        Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                        Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Kunagi sai vana läpakaga mängitud NES mänge selle puldiga.

Comment

Kunagi ajakiri "Radio" 1996 nr. 6 lk. 46 pakkus skeemi,
                            millega asendada "Dendy" puldis olevat, kui see rikkis.
                            Aga hoiatus ka - kui puldi juhtmeid vahetusse või
                            lühisesse ajada, võib kergesti mängu protsessor-
                            mikroskeemist lahti saada, nii mõnelgi on juhtunud...
                            ''Radio'',1996,N06.[djv].zip
                            Elektroonika töötab suitsu baasil.
                            Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                            Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Esmalt postitatud jyrs poolt
                              Äkki saad pildi teha milline see puldijuhtme ots on mis mängu plaadi peale kinnitub, ei mäletagi enam, saan siis silma peale visata kui mõnda leedukauba ärikat näen.
                              Mõne päeva pärast saan ilmselt pildi üles upitada sellest. Praegu pole kaamerat käepärast.

Teie kõigi abi on igal juhul hinnatud.

Comment

Working...
                              X