Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

membraan lüliti metall kausikesed

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

membraan lüliti metall kausikesed

Hei

Kas on kusagilt võimalik osta ka membraanlülitite kausikesi e nuppe? Kuna poes valmiskujul müüdavad maksavad hinge hinda ja sellist, nagu tevalos müüakse vaja pole (väheke rohkem custom võiks olla), siis mõtlesin, et teeks ise. trükiplaadi peale, mitte kilele ja peaks hakkama saama küll (või mis). pärast printeriga kile peale ja ongi valmis

Igatahes, kas on üldse selliseid asju niimoodi saada? pole nagu midagi lammutada ka leidnud, et sealt välja kiskuda need asjad...

Vs: membraan lüliti metall kausikesed

Eraldi poes pole selliseid näinud, aga Nokia paljude moblade display-klaver sisaldab sellist kraami. Ehk leiad seda soodsalt.
    Head susserdamist !

Comment

Re: Vs: membraan lüliti metall kausikesed

mnjaa uvitav...
      aga pole praegu telefone ka mida lammutada

äkki on veel mõni koht?

Comment

Vanades taskuarvutites olid ka sellised membraanid. Samuti osades raadio-kellades. Ise kasutasin just viimaseid.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

inglise keeles kutsutakse neid "switch dome" , google annab päris mitmeid tootjaid, Nicomatic oli vist isegi mingitkaudu eestis esindatud. vanasti müüs neid ka Digikey, kasutasin 9mm suuruseid, need olid kile all kergesti "tabatavad" , aga nüüd on vist suht raske leida. mobiilides on kasutusel ca 4 ja 5mm mööduga. igatahes kasutan uuesti "tactile switch" e , ja natuke ka sensoreid. huvitavaid sensorlahendusi toodab www.qprox.com , kuigi sama pöhimöttega vöib ka ise mikrokontrolleri baasil teha.

Comment

tänud vastuste eest. hoian edaspidi silmad siis lahti, kui poes shoppamas käin. õnneks kiiret pole
            Seega tundub, et asjaga on tegelenud enne mind ka varem inimesi... mõtlesin, et olen ainuke hull

Comment

Palju neid vaja oleks? Mõne vana mobla klaveri jagu ehk leiaks isegi.
              Head susserdamist !

Comment

ma arvan, et mingi 10-15 (ühe klaveri jagu) 10 numbrit + something peale võibolla.
                Miskit pakkuda on siis äkki saame kaubale
                viimati muutis kasutaja bloody-orc; 02 May 2007, 19:14.

Comment

Kui midagi leidub, on see sinu jagu; aga ma ei luba midagi kindlat
                  Head susserdamist !

Comment

Sa mobla poodidest ei ole küsinud? Mul vend kunagi sai seal oma moblale...aga vot, nüüd ei julge öelda, kas see oli metallist mupsikuga.

Comment

eggy: sääl müüakse arvatavasti neid kummi junne e siis terve klaver korraga. kes see loll ikka ise vahetama hakkab neid metall oli. arvatavasti ei tohi ka

urmo: Kui miskit leiad, anna teada. mobla number peaks mul proofiilis olemas olema...

Comment

Tuleta mulle esmaspäeval meelde.Ma arvan,et ma oma kolikambrist peaksin midagi leidma...
                        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Olemas, saatsin PS-i.
                          Head susserdamist !

Comment

Working...
                          X