Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

välgumihkel(püstol) - keevitaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

välgumihkel(püstol) - keevitaja

Tere !

Kas kuskilt oleks võimalik soetada keevitaja - välgumihklit. Eriti hea oleks, kui oleks natuke suurema ballooniga kui tavalised keevitaja - tulemasinad, et ei lõppeks gaas nii ruttu otsa. Täita võiks ka saada selle universaalse Royal butaan gaasi balooniga, mida Statoilides müüakse.
    Tähtis oleks ka veel see, et masin oleks tibake suurem kui tavalised tulemasinad. Et saaks näiteks mitu minutit järjest põletada, nii et kuumaks ei läheks masin. Samas väga kõrge temperatuuriga keevitaja pole ka sobilik. Võiks alumiiniumit mitte sulatada vaid kuumaks ajada - nii paarisaja kraadini minuti jooksul.

Ette tänades !

Vs: välgumihkel(püstol) - keevitaja

Niipalju,kui minul on neid "keevitaja-välgumihkleid" olnud,siis peale tühjaks saamist ei ole mul mitte ühtegi neist õnnestunud niimoodi täita,et nad pärast normaalselt töötaksid.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Mul on õnnestunud täita neid küll. Olen kasutanud sedasamust Royal gas-i. Seal gaasi ballooni korgi küljes on veel erinevad otsikud ka, kuid mul on õnnestunud täita tavalisi, väikseid keevitajaid ilma ühegi lisaotsatsa, lihtsalt selle ümmarguse peenikese rohelise toru kaudu, mis ballooni küljes on (kuhu muidu saab veel punaseid lisaotsasi kinnitada)

Comment

Kuumaks lähevad nad kõik, aga ise millalgi lammutasin tavalisest sellest keevitajast selle raketidüüsi välja ja seal oli kome mingi peenike voolik taga. Otsisin siis oma juhtmetest paraja ja kiskusin seest traadid välja. Mingi väikese kraaniga liimisin vooliku sinna täitepalooni otsa kohe. Siis üks traadileiutis kiskus selle balooni nupu alla ja teises tou otsas tuli vahvat leeki. Mingihetk sulas see juhtme isolatsioon läbi ja siis oli väga kole pilt ei tasu katsetada kui elu armas.

Ma loodan et ma ikka sain õigesti aru ja räägin samast asjast
        Condemn the hive.

Comment

Tihendid, sõbrad, tihendid.

Kontrollige enne kasutamist, et gaasi kusagilt läbi ei lase. Keevitaja on mõned korrad gaasi läbi lasknud, ükskord "istus" poolemeetrine tulekera süles. Pärast pidin kääridega kulme kujundama.
          viimati muutis kasutaja Scott; 12 January 2012, 05:36. Põhjus: täpitähtede encodingu viga parandatud
          73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
          ATiP1pN4XeM

Comment

Käisin Balti - Jaama turul ja Merekeskuses ka püstolkeevitajat otsimas, aga ei leidnud. Kõik olid tavalised, mis leidsin. Mul ühel tuttaval, kes Tartus elab, on selline äge keevitaja. Ta ise ostis kuskilt Tartus ja soovitas mul uurida, et Tallinnas äkki Tevalost saab. Mujalt küll otsida enam ei oska.

Comment

Aga oskab keegi seletada miks neid "keevitajaid" ei saa tööle peale täitmist? Suur huvi oleks saada tööle enda "keevitaja".
              Teostan trükkplaatide söövitamist ja puurimist! Hinnad soodsad!

Comment

Kas keegi viitaks mõnele sellisele müstilisele 'keevitajale' millest siin rägitakse?

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=vR6GB...eature=related Selline toode siis. Põledes muudab "leek" värvi

Comment

Sain laetud ja töötab Teistele õpetuseks http://www.youtube.com/watch?v=0ttjm...eature=related

Comment

Vaatasin järgi ja ka minul vedeleb selline tulemasin kasutult sahtlis.
                      Mida head sellega (modifitseerimata isend) teha saab peale pläru süütamise?

Comment

On ikka nimed välja mõeldud. Keevitaja on selle kohta vale sõna.

Kunagi anti mulle mingi ostu tegemisel tööriistamarketist selline niisama kaasa. "Tasuta minipõleti summast XYZ alates" võia olla kampaania nimi. Kui ma seda apastraati kõõritasin ja küsisin, et milleks see hea on, pakkus müüja kohe, et parim vahend kinnikülmunud lukkude sulatamiseks.

Mul ei külmunud ükski lukk kinni, kuni see riist ära kadus
                        Nagu vahelduvvool - on ja ei ole

Comment

See nn. keevitaja on mu arust lihtsalt tuulekindel välgumihkel. Ise küll suitsumees pole, aga vahel sellist riista ikka vaja.

Comment

Mine ja vaata ebayst, eestis tehakse sul taskud tühjaks.
                            Endal selline...

Aga peale täitmist ei tööta kohe ültse mitte, ei võta isegi sisse.
                            Sain sellega isegi arvutil "torustiku" ära joodetud.

Comment

Kas gaasikolb kuumapuhuri funktsioonis ei tee seda tööd? Toodi mulle mingi IKH oma, sel kerid jooteotsa ära ja siis annab päris kuuma õhku.Odav oli ta ka,mingi alla 15 eeru maksis. Parematel ju lausa kuumaõhu otsikud kaasas, need võiks sobida?

Comment

Working...
                              X