Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vajutatav lüliti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vajutatav lüliti

Ei ole ise päris veendunud, missugune lüliti tevalos on just see mida otsin, seetõttu küsin igaksjuhuks.

Vaja oleks sellist lülitit(mitu), mis on algselt -off- seisundis ja peale vajutades on -on- aga -on- on ainult siis, kui sa nuppu põhjas hoiad, kui nagu lahti lased, siis on jälle -off- asendis. On arusaadav? Vajutad põhja, lülitub, lased lahti, lülitub "välja". Ja se nupp läheks ühte pedaali, mida vajutatakse jalaga, st. nupp võiks olla võimalikult suur ja vastupidav.

Tänud
    Condemn the hive.

Vs: Vajutatav lüliti

Kui tallama hakkad, saaksid osta mingi pedaali, nagu arvutimängudel kasutatakse. Tea kas neid eraldi müüakse.

Aga Sul muidu nuppu vaja.

Seal mitu lehekülge, valid suurema ja tugevama välja lähed poodi. Peaksid laoseisu kah vaatama. Võiks olla kohal, siis saad poodi minna ja vaadata kas sobib või mitte. Ehk annavad ka müüjad nõu, kui oma murest räägid ja oskavad paremat nuppu soovitada.

Comment

need kõik on seal sellised, et muidu on ahel lahti aga siis kui nuppu all hoiad on ahel suletud ja kui lahti lased siis on jälle avatud?
      Condemn the hive.

Comment

sul on vaja NO (Normally open ehk normaalselt avatud) kontaktiga nuppu, nii mine ja poest küsigi, nuppu valid peale sellise nagu meeldib. Aga äkki sobib paremini mõni lõpplüliti

Comment

Esmalt postitatud lible poolt
          Aga äkki sobib paremini mõni ....
          valmistoode http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=30-677-22

Comment

põhimõtteliselt jah, sellist asja ongi lõpptulemusena vaja, muusikariistale pedaali, ainult et - Mul oleks vaja kolme sellist siis antud juhul yhe sedame juhtimiseks, mis on natuke tülikas, kes on näinud mõnda kidra plokki, näiteks marsa tsäkkhämmer, siis võib näha, et piisab ka väga väiksesest lülitipeast, et asi ilusti töötaks ja tankisaapa mustrivahele ei jääks. Pealekauba tuleksid minu pedaali veel ledid, mis näitavad, kas antud effekt on töös või mitte. Päris sellisele võimule sellist kolmest footswitchi ei ole aga teha saab

Ma jääks ikka selliste lülitite juurde, mis muidu on off asendis, vajutades põhja on on ja kui taas vabastad siis on jälle off. Kuna need nupud on seal kallid, siis ma lihtsalt tahan olla veendunud, et ma saan õige asja, see poodi kohapeale minek on suht keeruline, kuna elan Jõgeval. Pikk maa, sellepärast kysingi ja tänud kõigi vastuste eest, ma usaldan eelpooltoodud rääkijaid ja riskin

Seda kah, et põhimõtteliselt kas mul on õigus, et selle lülitil peaks siis kusagil kirjas olema midagi sellist -> off-(on)?
            viimati muutis kasutaja ainpaasalu; 25 June 2007, 19:24.
            Condemn the hive.

Comment

See jalgpedaal on asendis -on- ainult siis kui sellel jalga peal hoiad. Kas kitarat jama ei ole mängida kui pead jalaga effekti all hoidma? Originaalis dpdt lülitit tuleb korra vajutada, siis asendis -on- ja kui veel korra vajutada siis -off-.
              Aga kui tahad jalg pedaali peal kitarat mängida siis see jalgpedaal kütab küll.
              Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
              Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

See läheb võimendisse ja sellepärast ei olegi sellist asja näinud müügil, et see võimu sisend tahab saada aint korraks seda lülitust et ümber lülitada, kui alla hoiad siis läheb lolliks, keerulisem tehnika ime on see, see ei ole selline vene kärakas et peab kõike vajutama ja all hoidmaaint korraks tahab seda lylitust saada, igatahes on teema see et mul on neid vaja ja ma juba mingid lasin teele kah panna, et mul ei ole huvitav neid igasugu kõrvalisi jutte lugeda.

Tänan! Hoia kõva ja seisa pedaalil jyrs
                Condemn the hive.

Comment

Hoian alati kõva, tänan.

Tore kui sul on selline võim, lihtsalt need dpdt lülitid mida omavalmistatud effektiplokkidel olen kasutanud lülitavad oma kontaktid ühe vajutuse peale ühte asendisse ja teise vajutuse peale teise asendisse (prosta kirjeldus siis). Silmale vaadates ei muutu lüliti asend ega midagi, kuigi kontaktid ringi vajutatakse. Eeldasin, et sellist (klassikalist) lülitust sul vaja läheb, ilmselt mitte, mis siis ikka.

Täpselt ei saa küll aru mis süsteemi sa aretad, aga kui sul vajaminevad lülitid tellitud siis mul ei olegi vaja aru saada. Anna tuld.
                  Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
                  Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Aga elektripoest osta lihtsalt tagastuv, pinnapealne, lihtlüliti?
                    -

Comment

Working...
                    X