Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

leiliruumis kasutatava anduriga digitaalne termomeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

leiliruumis kasutatava anduriga digitaalne termomeeter

On's keegi kuskil müügil näinud digitaalset sise/välis termomeetrit, mille mõõdetav temperatuurivahemik sobiks seda ka sauna leiliruumi temperatuuri mõõtmiseks... ehk siis ilmselt sinna kuhugi +130°-ni C näitaks.

Termomeetri enda paigaldaks kaminaruumi, seega niiskusekindel nagu ei peakski justkui olema (eeldusel, et väliandur pole mingi juhtmevaba iseseisva toitega) ja vaid anduri niiskesse leiliruumi.

Millegipärast on endale silma jäänud see, et digitaalsete multimeetritega lubavad, et mõõda kuni 400° C, aga need kahe näiduga digitaalsed kipuvad olema piiratud seal maksimaalselt 70° C juures, mis on arusaamatu, sest mõni äkki elab +100° C juures

Vs: leiliruumis kasutatava anduriga digitaalne termomeeter

Pmst on leida küll mis kõrgemaid kraade mõõdavad, aga et nii sise kui välis korraga, seda ei leia mina. Ostad 2 eraldi, ega vist muud üle jää.

Comment

Esmalt postitatud Elektrik poolt
      Pmst on leida küll mis kõrgemaid kraade mõõdavad, aga et nii sise kui välis korraga, seda ei leia mina. Ostad 2 eraldi, ega vist muud üle jää.
      Kusjuures ega mul kahte põhimõtteliselt polegi vaja Ma lihtsalt eeldasin, et välise anduriga termomeeter tõenäoliselt nagunii omab ka sisetemperatuuri.

Aga jah, oluline oleks tabloo saada kaminaruumi ja andur leiliruumi.

Oled sa midagi konkreetset kuskil näinud?

Comment

Külmutuskappides on kasutuses digitaalsed programmi automaadid.Toide 12v AC.Kasutan ise sellist.Hinnaklass 800-1000raha.

Comment

Leidsin ise hetkel sellise: http://www.hammerjack.ee/index.php3?...oode_id=04-114 ja kui keegi midagi soodsamat ei oska pakkuda, siis ilmselt tulebki sellist eelistada...

Comment

Kle jah Oomipoes oli üks.

http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=MOD-TEMP101

Tempi mõõdab?
            Mõõdab.

Tempi üle 150 C mõõdab?`
            Mõõdab

Andur juhtmega kaasas?
            Kaasas.

peaks nagu sobima. Hind kah odavam kui spets sauna termomeetril. Toitepatarei kaasas. Kuna asi toitub patareist on asi täiesti ohutu

Comment

Re: Vs: leiliruumis kasutatava anduriga digitaalne termomeeter

teen ära. Olemas, töötab, testitud, Vägagi täpne (piisavalt oma kasutuseks, pole Flukega kalibreerinud). Küljes on taimer (mõõdab aega, kaua saunas passisid). Töötab 2AA pataka pealt. andur on 1 (must) juhe (kõrvaklapi oma e siis 2 soont). Ekraan on LED displei. Töötab kuni 150 kraadi. Endal on leiliruumis töötab (küll põranda ligidal). Seega tegemist on niiskuskindla asjaga. Huvi on?

Comment

Vs: Re: Vs: leiliruumis kasutatava anduriga digitaalne termomeeter

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
                Huvi on?
                Millise kaubandusliku välimuse sa asjale andnud oled? Ehk kui saad, näita mõnda pilti. Ja ütle ka konkreetne hind asja ettevõtmise eest. Siis kaalun väheke ja annan teada.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: leiliruumis kasutatava anduriga digitaalne termomeeter

klaas karpi ma seda ei pane. Tavaline harukarblaadne karbike. Kui soovid mingit muud karpi, anna teada. Skeem on pisike seega mahub pea igale poole.

Comment

Äkki midagi sellist http://www.westbalt.ee/catalog/produ...ducts_id=26854

Comment

Esmalt postitatud patsaan poolt
                      terekest. kui ma ei eksi oli ka oomipoes selline müügil. endal olemas,väga hea asi mõõdab täpselt ja reageerib kiiresti.nii et soovitan soojalt!!!!!

Comment

Working...
                      X