Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Erinevad kaablid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Erinevad kaablid

Kas on selliseid juhtmeid, milles on vähemalt kolm soont ja läbimõõt tervel kaablil 4 milli ja siis sellist juhet, milles on kaks soont ja läbimõõt 1,2 millimeetrit max? Ma väga loodan, et mu segane jutt on arusaadav Läbimõõt on nagu kogu selle kaabli oma, mitte ühe soone oma ja samuti ei ole oluline soone ristlõike pindala.
    Condemn the hive.

Vs: Erinevad kaablid

on (-:

raudselt on, oleks nagu näinud....

Comment

ma täitsa usun et on, aga nii laia valiku seas sihitult tuuseldada tundus suht pointless. Valdavalt on ju antud rislõike pindalad, või üleüldse pilt puudu, kas juhe üldse ümmargune on või mitte. Mul on nimelt kaks auku, kuhu tarvis seda suruda ja see tingib need piirangud.
      Condemn the hive.

Comment

siin jään vastuse võlgu, algul tundus lihtsalt lambist küsimus (-;
        aga kirjelda siis juba see ka ära, mis otstarbeks, nii on teistel
        pisutki lihtsam vastata.

Comment

mingid fillipsi klapid. Klapid ise teevad st. tegid väga normaalset häält aga ajapikku on jue otsad andud. Ühendust ei anna ei see üljuhe, mis klappe mingi audio väljundiga ühendab, kui ka see juhe, mis ühest kõlarist teise signaali saadab. Mõlemad on läbi kõikvõimalike aukude aetud. lammutasin pulkadeks ja proovisin olemasolevaid parandada, aga jäid teised liiga lühikesteks.
          Condemn the hive.

Comment

näiteks 4-sooneline signa kaabel on umbes 4mm või isegi tiba vähem, aga selle 1.2-se kaabliks kas mingi peenemat sorti koaksiaalkaabel ei kõlba, mälu järgi olen näinud ikka alla 2mm-se läbimõõduga kunagi kuskil

Comment

koaksiaal läheks väga hästi
              Condemn the hive.

Comment

Prof. mikrikaablid on näiteks 4-6mm ja sees ühise varjega kaks soont.

Comment

no selle jämedamaga pole probleemi aga just selle väiksema taga seisab asi
                  Condemn the hive.

Comment

Working...
                  X