Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ise heledav digitermomeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ise heledav digitermomeeter

kas keegi on kuskil näinud müügil sellist digitermot mis oleks helendava ekraaniga ja mõõdaks -50 st+50 ni

Vs: ise heledav digitermomeeter

asjd on head aga ma otsin isehelendavat mitte taustvalgusega asja ja oluline on juhtmega andur.

Comment

mis tarbeks ? :O

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt
        mis tarbeks ? :O
        välistemperatuuri mõõtmiseks

Comment

LED-ekraaniga? Pole kunagi sellist termomeetrit müügil näinud. Kõik on LCD. Aga kui keegi leiab, siis huvitaks ennastki.

Comment

LED-ekraaniga tükk võtab palju voolu ja seepärast nied vist ei tehtagi. Asjad ju patareitoitel.
            Ise tehes mingi PICi baasil on võimalik küll. Ütleks isegi, et lihtne.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Re: Vs: ise heledav digitermomeeter

LED'idega on minul skeem ja soft olemas... juppide ja töö hind ja asi tehtud

ainuke mure on see, et iga LED tahab minimaalselt 2mA... kahe numbri peale läheb 15 LED'i (koos märgiga). seega keskmiselt 5/2 = 10mA + juhtelektroonika = 15mA consumption. e siis ~5 päeva peavad sul akud (2xAA). Kui aga asi juhtmetoitega, siis pole probleemi.

Comment

Vs: Re: Vs: ise heledav digitermomeeter

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
                LED'idega on minul skeem ja soft olemas... juppide ja töö hind ja asi tehtud

ainuke mure on see, et iga LED tahab minimaalselt 2mA... kahe numbri peale läheb 15 LED'i (koos märgiga). seega keskmiselt 5/2 = 10mA + juhtelektroonika = 15mA consumption. e siis ~5 päeva peavad sul akud (2xAA). Kui aga asi juhtmetoitega, siis pole probleemi.
                olen väga huvitatud!!!! räägi hinnast

Comment

Re: Vs: Re: Vs: ise heledav digitermomeeter

kontakteerusin PSi kaudu

Comment

Working...
                  X