Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

74HC590 asendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

74HC590 asendus

Tere,

Vaja siis oleks samuse kivi(74HC590) asendust. Tevalo hingekirjas seda pole, oomikas on, aga smd. Tartu piires, erapakkujad on teretulnud.
    skeem kah.

Vs: 74HC590 asendus

http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=4380

saab ka tellida sealt postipakina.
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Ma ei oska 16eegust kivi ja maksa mitu korda topelt postiks. Veel...

Comment

Uuendame korra veel.

Comment

aga sa kysi, äkki keegi teeb lähiajal tripi tallinnast tartusse. ile oleksin kyll yhe-kahe õlle eest nõus asja vaevaks võtma.
          muidugi "tavaline" kiri, kus chip sisse torgatud maksab vist 5.5 kr. aga keegi peab saatma ju ka...
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud Eggy poolt
            Ma ei oska 16eegust kivi ja maksa mitu korda topelt postiks. Veel...
            Kivi transport 180 kilomeetri kaugusele vähema kui 16 krooni eest on kas sõbrahind või dumping. Ma ei tea, mis hind on serigos, Tevalo küsib 50 krooni. Olles ise tülgastumiseni postkontoris käinud pakke saatmas ja vastu võtmas tundub mulle isegi 50 krooni sõbrahinnana.
            If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Esmalt postitatud andreie poolt
              Kivi transport 180 kilomeetri kaugusele vähema kui 16 krooni eest on kas sõbrahind või dumping. Ma ei tea, mis hind on serigos, Tevalo küsib 50 krooni. Olles ise tülgastumiseni postkontoris käinud pakke saatmas ja vastu võtmas tundub mulle isegi 50 krooni sõbrahinnana.
              Kui Tevalos oleks jupp olemas, siis ma siin seda ei otsiks. Hinnakirjast ma seda ei leia.

Comment

tglt ma mõcin hoopis sedasi, et a'la Juhan Tallinnast, Autoturu kandist tuleb reedel OMI ASJUS NIIKUINII Tartusse ja sõidab kella 15 paikku Tartus Kindla tänava R-kioskist mööda. Ja Eggy ootab kahe õlle ja 16krooniga seal kioski ees.

spets tartusse ja 50kr eest ofkoors not.
                Erilahendused.
                PS või mail.

Comment

Soovitus: otsi mõni teine skeem. Mingi krdi jesperi käkerdis, praktilist väärtus sellisel viguril ei ole. Sisendahelad on olematud ja tresholdi sättida ei saa.

Comment

Aga ma ikkagi ei jära oma jonni. Ehk kellelgi kuskil vedeleb seda või oskab miskit asendust pakkuda, mis antud rakenduses ka tööle võiks hakata. Serigost tellisin ära ja siis sain kirja, et see neil otsas ja enam tellida ka ei saa. Üks võimalus on jäänud veel oomipood. Tellida lihtsamat teed pidi saan smd kivi, millele siis vastav adapter teha...või tellida miski 8 eeku kivi, AGA...minimaalne tellimussumma on 3300 :|

Comment

helistasin järve oomi.
                      yks variant on tellida 7.8.- maksev kivi NYst, siis läheb hinnale otsa 500.- .

Kui SMD variant 74HC590ADE4 sind 20.-se tykihinna puhul rahuldab, siis saad selle/need Tartusse

(Tartu Sepa Keskus
                      Sepa 21, 51013 Tartu

Avatud: E-R 9.00 - 17.00 L 9.00 - 16.00 P 9.00 - 15.00
                      Telefon: 742 8149

E-post: tartu@oomipood.ee)

tellida, tarne kuup. oleks siis 14.11 (kui telliksid täna). Mingit täiedavaid nõudmisi/kitsendusi pole.
                      Erilahendused.
                      PS või mail.

Comment

Nu oomika tingimusi tean ise ka, aga see NY laost tellimise minimaalne summa on seal tellimuste tingimuste all 3300...vähemalt nende jutu järgi seal. loomulikult ei hakka ma maksma 500 lisaks, et "võita" miski 2x10eeku.

Comment

aga smd-d saad 2*20 kr eest 2nädala pärast sepast kätte.
                          Erilahendused.
                          PS või mail.

Comment

Working...
                          X