Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

vaja LED-i auto lüliti sisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: vaja LED-i auto lüliti sisse

Esmalt postitatud reuter poolt
    sinine on ilus, aga paraku lühikest aega. peale kõige muu see veel segab pimedal ajal pisut sõitmist.
    mis sa selle all mõtlesid?et läheb pärast tuhmiks või nõrgemaks või mis?või põleb läbi?endal kogemusi pole.
    aga pimedal ajal sõitmise kohta - ma saan ju pinget maha keerata,kui segama hakkavad.siis nad ei põle nii eredalt

Comment

Sinine pole lihtsalt silmale hea vaadata.

Comment

pärast tartu tallinna otsa lähed ise tuhmiks, kui pead teve tee sinises sõitma. peale kõige muu see paistab välja nagu mingi pedemajakas
        sinise võid panna mingiks ohulambiks, sest see tõmbab tähelepanu. keskonna loomisel tuleks ikka kasutada mahedaid värve, mis ei ärrita. rohelised ja kollased toonid on variandid, millega on raske mööda panna. miks kasutatakse elutoa/magamistoa valgustamiseks hõõglampe ja halogeene? sest need on neutraalsed ja suht sarnase spektriga päikesevalgusele. peldikusse, esikusse, vannituppa jms kohtadesse pane või violetne valgus, sest seal käid harva ja valguse väsitav iseloom ei muutu rõhuvaks
        Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

ma sõidan oma autoga ka suht harva(sama harva kui peldikus käin) ja pole siis hullu midagi,kui mul seal kõik hiilgab.vahetasin nüüd ühe led-i välja(aega läks,aga asja sai.tellitud asi jõudis kohale 2,5 kuu jooksul ) ja testin seda.kui ennast heast küljest näitab,siis tellin juurde.aint peris kallid on kuradid, 20,-eeki/tk.
          sellised
          http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...age=!75-306-37
          soovikski siinkohal küsida,et äkki keegi teab,kust saaks odavamalt või äkki keegi ise tegeleb vms...

Comment

võid sealt vaadata: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...r=asc&start=25

Comment

Working...
            X