Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

2N6075A triak või asendust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2N6075A triak või asendust

Et siis kiireloomuliselt sellist asja vaja - triak (?). Tevalos täpselt sellist ei paista olema, kas miski võiks asendada? oomist saaks täna tellida kolmapäevase saabumisega, aga need oleks väga valusad päevad
    originaali datasheet, avaneb otse pdf'na

päritolu/sihtkoht - whirlpooli nõudepesumasina mingi kontrollplokis põles ta maha, koos selle gate taga oleva takistiga (asi sai alguse üleujutusest hoopis allpool ) ... loodetavasti pole muud viga ..

Edit:
    triak-türistorist üldisemalt - saan aru, et asi toimib ka mingis mõttes kaitsmena? Seega, kui ma siin nüüd elfast datasheete võrdlen, siis lisaks pingele (600V) ja voolutugevusele (4A), mis võiks vabalt ka suuremad olla, tuleb jälgida ka kaitse-efekti(?) I2t, mis EI tohiks olla suurem kui originaali 3.7A2s ? Olen ma õigel teel?
    viimati muutis kasutaja ramli; 15 November 2008, 10:27.

Vs: 2N6075A triak või asendust

T405-600H,L6004F51
    kindlasti on sobivaid veel
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

tänan vastamast, freeze, paraku elfa's ei näe neist kumbagi ja oomist üks neist oleks saadaval samuti tellimisega, nagu originaalasendus.

Elfas lähim toode (ja laoseisus olev) on minu asjatundmatu pilgu jaoks see - BT136-600 4A triac, millel eelmainitud kaitse-efekt on 3.1A2s, ehk mõnevõrra väiksem kui originaali 3.7 ja seega kaitseb varem, mis on pigem hea? Muude paljude näitajate kokkulangevuse olulisust ei oska ma kahjuks hinnata. Võib seda komponenti lugeda sobivaks asenduseks?

Comment

2N6075 on sümistor, mitte kaitse. Erinevaks teistest teeb ta tundlik juhtelektrood, saab juhtida otse prose madalpinge väljundiga. 3,7A on max vool ja sellele peab olema arvestatud kaitse tema ees (kiirkaitse!).
        Ma oletan, et mul on 1 selline olemas, vist isegi pakendis. Pean kontrollima.
        kui masin oli vee all, siis asi ilmselt ei piirdu sümistori vahetusega. Prose on ka kutu, väga tõenäoliselt.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Felch, pead Sa silmas, et sul võib vajadusel ka prose olla? Tegeled selle valdkonnaga?
          Igaks juhuks kirjeldan täpsemalt olukorda. See plokk ise ei olnud ujutatud, vesi oli all kus pump/mootor/toitesisend jm selline on. Seal ka mingi avariiujuk(?), mis lülitas väljapumpamise sisse. Minu arusaamise järgi sellega aga pumbati seadmest seest ja selles ujukiga alusvannis tasapind ei langenud, st pump jäi pikalt sisse (pakun 5..7+ minutit). Ise arvasingi juppide kõrbemise süüks sellest tulnud ülekoormust, aga ega ma seda asja ei tunne ja skeemi pole suutnud ka leida.

Igatahes praegu nii, et kuna tänane suurlinnadesse ()mineku võimalus ära langes, siis tellisin eile õhtul selle komponendi postiga ära, vast saabub pea. Siis näeb, kas on suuremaid kahjustusi.

Comment

Proset mul kahjuks ei ole.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=2609

seda vist otsite

Comment

ehh, seesama ta oli jah, ja serigo's täitsa laos olemas ... kahjuks ei tulnud see pood kohe pähe, nüüd tulevikuks salvestatud. Tänud.

Comment

Working...
                X