Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tina

Kas keegi teab öelda kus saab osta väiksemas koguses tina, seda, mida vana-aasta õhtul vette valatakse? Ette tänud kes teab soovitada!

Vs: Tina

Säästukas on olnud enne uut aastat, no ühesõnaga kõik Maximad ja Novaluxid ja Tiimarid tasub läbi vaadata, kindlasti midagi leiab.
    Condemn the hive.

Comment

Tegelikult on tegemist pliiga, millel on väike tinasisaldus- kui mu mälu ei peta.
      Aga varsti(kui juba praegu) võib neid hobuseraua kujulisi plõnne igast marketist osta
      Wtf?

Comment

Mina küsiks, et kas seda sama tina saab ikka samal otstarbel kasutada milleks meie siin kõik seda vajame? Ja kas kuskil on ka tina pakendatud kujul müügis vms? Vahest ikka vaja midagi tinutada, aga "Kõik on otsas, kõik on otsas"
        Estonian SPL & Sound
        @gargru

Comment

Ja kas kuskil on ka tina pakendatud kujul müügis vms?
          Elfa-st
          Oomipoest
          Westbalt
          Serigo Elektroonika

Ning ka Ye International -is saadaval jootetina.

Comment

Kuulge, suslikud! Ärge perverdistuge. Jootetina narrimine toob pikaaegse needuse.
            Mis seda tinavalamist ( mitte sogada panemisega!) ilmestab:
            Õnnevalamiseks on kasutatud ikka pliid (Pb), tina on tina: (Sn) ja kallis, kui kurat ja puhtana kasutati ainult toidunõude kokkujootmineks.
            Plii on akudes laialt saadav, aga enne sulatamist tuleks väävelhape välja pesta.
            On soovitatud valada (küünla?) vaha, aga see on kerge ja ei tee seda sutsakat külma vette kukkudes.
            Seega, otsustage ise.

Comment

Tere.Kas otsid ikka õnnetina.Mul on sedasugust värki olemas.

Comment

Working...
              X