Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kuidas vabaneda zuumboxist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kuidas vabaneda zuumboxist

Tervist,
    Mul kodus selline veidi vanem Sony telekas, millel ainult MPEG-2 tüüner sees. Telekas ise selline: http://www.enter.ee/et/televiisor-so...l-40p3000.html, ehk siis CAM-slot täiesti olemas.
    Kas keegi oskab soovitada mingit konkreetset vidinat, mille abil saaks zuum-tv kaardi kuidagi otse telekaga ühendada, et vabaneda mitme puldiga jamamisest kasvõi kanalite vahetamisel jms? Või vähemalt mingi muu kaardi, mille abil mpeg-e digitv mu teleka jaoks söödavaks saaks.

Vs: kuidas vabaneda zuumboxist

Esmalt postitatud agusihvka poolt
    Tervist,
    Kas keegi oskab soovitada mingit konkreetset vidinat, mille abil saaks zuum-tv kaardi kuidagi otse telekaga ьhendada, et vabaneda mitme puldiga jamamisest kasvхi kanalite vahetamisel jms? Vхi vдhemalt mingi muu kaardi, mille abil mpeg-e digitv mu teleka jaoks sццdavaks saaks.
    Sul on vaja moodulit, kuhu sisse käib Zuumi kaart. Iga jublakas ei ole kaart, kuigi arvuti-ilmast see nimetus on vääralt levinud.

Vaja läheb Neotioni NP4 moodulit, mis teeb MPEG4st MPEG2.

Uuri www.digi-tv.ee foorumit. NP4 on märksõna. Enne ostmist uuri Sony esindusest, kas Su teleri tarkvara toetab seda.

Kuid selle mooduliga pole kindel, et see aasta pärast töötab. Leviral on plaan varsti saatjate tarkvara uuendada ning siis see moodul enam ei tööta. Selle probleemiga küll tegeldakse, kuid garantiid ei anta.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Comment

Sarnane puldi mure oli ka mul. Mul kanaleid tüünerist ja volüümi ressiiverist. Lahendus: osta õpetatav pult ja õpeta talle nupud selgeks(ükshaaval!).. Protsess kestab a'la 15-20min.

Comment

Kui tal on CI mooduli pesa (sarnaneb PCMCIA omaga) siis osta conax moodul; selline, mis MPEG-4 ka oskab; maksab experdis miskine 1400,-
        Head susserdamist !

Comment

Working...
        X