Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kahest tükist koosnevad toruneedid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kahest tükist koosnevad toruneedid

kas keegi teab kuskohas pakutakse 2 osast koosnevaid toruneete,umbs sellised nagu nahast ja presendist toodetel esinevad

umbes midagi taolist

ps kaust alati 100% täis ,kasuta ekirja

Vs: Kahest tükist koosnevad toruneedid

Kunagi sain taolisi, vasest, mingist ehitusmaterjalide poest aga tõesti ei mäleta, millisest.

Comment

kuidas kokkuneetimise protsess välja näeb,kas kokkupressimise teel või lihtsalt haamriga koputamise teel (osadel on seest tühjad pead ,haamrilöök võib selle lapikuks lüüa)

Comment

Ma arvan, et pildil näidatud neetide kokku löömiseks kasutatakse vastavaid löögiraudu. Ehk siis alumisel rauatükil on väike nibu, mille otsa istub see pikem vidin ja ülemisel raual on needi pea kujuline süvend sisse freesitud. Võtad siis kaks seda "rauda" ja annad haamriga takka. Kas ehitustarvikute poes selliseid asju müügil on, ei tea.
        Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Neetimise abinõu, peaks leiduma kpl niidid-nööbid jne:

Comment

Põhimõtteliselt nii needid kui rauad olemas. Kõik oleneb sellest, palju sul vaja on. Kui mingi väiksem kogus, siis võid minu käest saada. Siin on veel see asi kui paksu materjali hakkad kokku neetima, vastavalt sellele ka needi jala pikkus.

Comment

ok saadan sulle teate

ma arvan et sajakonna neediga saaks asja aetud sest kottidel on osadel vaja teinekord vahetada ainult 1-2 neeti et asi viisakamaks saada

muidugi neid neete on seal 3-4 erineva välimusega ja peaks oleva samasugune nagu enne et poleks aru saada et vahetatud

Comment

Otsi niidi-nööbi poodidest, suurematest, kus trukid, lukud ja 100 igasugu muud vidinat müügil on. Mina ostsin kunagi Tartu mnt-lt aga kas see pood veel alles on, ei tea (kusagil endise kino "EHA" kandis, võib-olla isegi samas majas). Erinevad värvid ja suurused ning seal olid abivahendid ka müügil.

Parimat

Comment

Working...
                X