Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
kuidas kokkuneetimise protsess välja näeb,kas kokkupressimise teel või lihtsalt haamriga koputamise teel (osadel on seest tühjad pead ,haamrilöök võib selle lapikuks lüüa)
Ma arvan, et pildil näidatud neetide kokku löömiseks kasutatakse vastavaid löögiraudu. Ehk siis alumisel rauatükil on väike nibu, mille otsa istub see pikem vidin ja ülemisel raual on needi pea kujuline süvend sisse freesitud. Võtad siis kaks seda "rauda" ja annad haamriga takka. Kas ehitustarvikute poes selliseid asju müügil on, ei tea.
Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.
Põhimõtteliselt nii needid kui rauad olemas. Kõik oleneb sellest, palju sul vaja on. Kui mingi väiksem kogus, siis võid minu käest saada. Siin on veel see asi kui paksu materjali hakkad kokku neetima, vastavalt sellele ka needi jala pikkus.
Otsi niidi-nööbi poodidest, suurematest, kus trukid, lukud ja 100 igasugu muud vidinat müügil on. Mina ostsin kunagi Tartu mnt-lt aga kas see pood veel alles on, ei tea (kusagil endise kino "EHA" kandis, võib-olla isegi samas majas). Erinevad värvid ja suurused ning seal olid abivahendid ka müügil.
Comment