Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Jubinaid pole!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jubinaid pole!

ei saanud tevalost tellida kahte jubinat. 315-236 ja 325-129. kust oleks võimalik neid saada?

Kas keski oskaks öelda tevalo koodi 200uh-sele drosselile?
    Minu kodukas

Kas keski ei oska aidata? Oleks hädasti vaja :P
    Minu kodukas

Comment

on ju märgitud tootele juurde, et tellitav ???

OT:ja ei ole mõtet lisada teemale enda juttu juurde a la "kas tõesti keegi ei tea?". on ju selge, et keegi teemat lugenutest ei tea, kui vastust ei tule, või mis sa arvad
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

on ju märgitud tootele juurde, et tellitav

On küll aga tellida ei saa. Tellisin, tuli arve, kus oli juurde lisatud, et neid juppe ei saa tellida ???
        Minu kodukas

Comment

Need on vene jubinad, nagu märkasin. Olen ise ka täheldanud, et vene juppe ei saa kuigi nimekirjas on. Asenda parem: dioodi asemele 1n4007 ja transiks bc557. Hinnad olid vist samad.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tänud teile. Mida ma küll teeks, kui targemaid tegelasi ei oleks :P :P :P
            Minu kodukas

Comment

Aga seda 200uh-st drosselit ma ikka üles ei leia :P
              Minu kodukas

Comment

Selline väärtus ei hakanud silma kuid ehk sobib sulle mõni lähem number. Otssi Tevalo lehelt sõnaga "drossel", tuleb pikk list!
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                X