Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Otsin raamatut: Elektromagnetiline ühilduvus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Otsin raamatut: Elektromagnetiline ühilduvus

Vaja raamatut : Jaan Järvik - "Elektromagnetiline ühilduvus".
    sellest on mitu erinevat väljaannet, võib olla ka sama autori osalusel
    "EMÜ alused".
    Välja antud TTUs.
    Heameelega ostaks ära, kui ei saa, siis laenaks ... nii aastaks.

Vs: Otsin raamatut: Elektromagnetiline ühilduvus

TTÜ raamatukogus justkui paistab olevat. Kui oled Tallinnamehi, ja teenid usalduse, võin ju laenata, pikendada, tagasi viia, laenata jne. Kasvõi aasta. Ise pead aint meeles pidama. Ja kokakoola pole ka paha
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Aitäh.. ma pole tallinnamehi, vaid Pärnust..
      ..kas ma ei saa TTYRK kataloogi kasutamisega hakkama ? ..st. mulle jäi mulje, et seda seal ei ole.. ?!
      ..kusjuures Järvik uuendab oma raamatut vist igal aastal.. ja siis trükib näpuotsakese... ja mõni saab jaole.. :| Arvas, et saab uue trükitud oktoobris (vist :]) ... eelmine deadline olla veebruaris olnud :] ..
      Kuna ma ilmselt ei saa Pärnus töötades lausa iga nädal Tallinnas loengus käia, oleks hea materjale omada... aga ta kohe oskab asja keeruliseks ajada.
      ..Kui kokkutulek teoks saab, võiks kutsuda Järviku rääkima tema viimasest hitist - positiivsetest elektronidest. :P

Comment

Re: Vs: Otsin raamatut: Elektromagnetiline ühilduvus

Olles järvikuga Elektrotehnika läbinud... ei soovima küll teda oma eluteel võimaluse korral rohkem kohata. Voolu suuna muutmine kord õiget kord tagurpidi üle nädala ja muud lollused, mida ta loengutes korraldas suutsid liialt paljude (k.a minu) jaoks ta maine täielikult põrmustada.

Mis aga puutub tema õpikutesse siis... lihtsam on asi kusagilt mujalt tavaliselt selgeks teha. Elektrotehnika tellises küll miskit üliasjalikku polnud ja sai eksam ka ilma selle omamiseta lihtsalt 5 peale ära tehtud.

Comment

Loobun pakkumisest.
          Erilahendused.
          PS või mail.

Comment

Working...
          X