Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Soovitage korraliku testrit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage korraliku testrit

Nagu pealkirjas seisab-vajan uut testrit.Põhjus on see et vana hakkab ära kustuma (valikuketas ei funka).Seega oleks vaja osta nüüd kuskil 300 eequse hinnaklassiga tester.Ehk oskate soovitada?Oleks hea kui mõõta saaks ka mahtuvust ja temperatuuri.Silma on jäänud "Multimeeter DVM-850BL".
    Omadused:
    Mõõtepiirkond: pinge: ...600V AC/DC
    vool: ... 10A DC
    takistus: ... 2MW

Dioodi test, transistori test, summer

Funktsioonid: HOLD, tagantvalgustus>br> kummikest

Tasub osta?Võid oskate asjalikumat asja soovitada?

Mina võtaks automaatse piirkonnavalikuga. Siis kestab reziimilüliti kauem ja mugavam kasutada kah! Paraku on nad kõik kallimad samuti
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul samasugune nagu pildil ja minule sellest piisab(iseasi kas sulle ka).
      Pole siiani veel aru saanud mida peab ekraanil näitama kui transi sinna aukudesse pistad
      Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Pole siiani veel aru saanud mida peab ekraanil näitama kui transi sinna aukudesse pistad
        eks ikka võimendustegurit ;D

Comment

Minul istuvad seal ainult kolm nulli ja kõik,võibolla ei anna mul transi jalad testri klemmidega ühendust :-/.
          Elas kord üks väike transistorike, tal oli ainult üks viga, ta nimi oli p217

Comment

Sai siis ära ostetud Esmamulje väga hea.Võrreldes mu vana Kinzo testriga on need nagu öö ja päev ;D.Väga head kisafunktsioonid on HOLD ja helisignaal.Välimus on ka natuke "proffim." kui vanal testril.Rääkimata LCD isplei suuruse vahest .Muidu hea pill,soovitan!

Comment

Sai siis ära ostetud Esmamulje väga hea.Võrreldes mu vana Kinzo testriga on need nagu öö ja päev ;D.Väga head kisafunktsioonid on HOLD ja helisignaal.Välimus on ka natuke "proffim." kui vanal testril.Rääkimata LCD isplei suuruse vahest .Muidu hea pill,soovitan!
              omalegi sai sama pill soetatud, ainult ilma tasutavalgustuse funktsioonita minu vajadusi rahuldab täiesti ainult, et takistust valetab natuke. 4 oomi on siis näit kui panna juhtmed kokku.

Comment

Tööl juhuslike jamade mõõtmiseks on üks selline ka riiulil. Niisama lihtsaks asjaks kõlbab küll.
                See hold on rohkem paha kui hea. Korra sai mingeid liine läbi mõõdetud ja korras paari otsitud paar tundi, kui avastasime, et on see hold sees.... otsast peale... ;D
                Taustavalgusel pole eriti mõtet, sest kui juba otsi näeb panna, siis peaks displeid ka nägema. Kuna see ka kohe ära kustub, siis peaks veel kolmas käsi olema, millega seda vajutada, 2 kätt ju teadagi otste jaoks vaja.
                Samuti on jama need otsad, sest juhe murdub liiga kiiresti ära, jälle vaja uuesti joota. Natukese tihedama kasutamise jooksul on ühel sellisel (küll mitte minu omal) murdunud üks juhe kuskilt keskelt ära, lihtsalt ei tööta, uue otsa tegemine ei aita.
                Muidu niisama korra-kuus kasutamiseks ei ole viga, kindlasti üks kohustuslik asi riiulil ka seal kus alati ei ole vaja.

Comment

Working...
                X