Otsin asendust vene kuumakindlale metallisulamtakistile MLT-2;1E5
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mlt-2
Collapse
X
-
Vs: Mlt-2
Kas oluline on ainult hajuvõimsus ja takistus (vastavalt siis 2 W ja 1,5 oomi) või mingid muud parameetrid (induktiivsus, mõõtmed, takistuse-temperatuuritegur)? Elfas asuvad sobiva hajuvõimsuse ja takistusega takistid menüüs ,,passiivkomponendid" -> ,,takistid, potentsiomeetrid" -> ,,SMD ning kihtkondensaatorid". Samas peaks neid 1,5-oomised MLT2 takisteid veel päris palju alles olema, vähemalt kasutatud seadiseid.
Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
-
Kas transistorid on terved? Emitteriga ühendatud takistid põlevad läbi, kui vähemalt ühe õla transistor on lühises (emitter ja kollektor lühistunud).
Foorumi kasutaja kalleb elab samuti Järvamaal, tal võib neid 1,5-oomiseid MLT-2 isegi uuena müügil olla. Ilmselt sobivad lääne-päritolu vähemalt 2 W hajuvõimsusega (metallkiht-)takistid ka.Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.
Comment
-
Tundub, et pakutakse MLT, ehk annab erinevatest kombineerida. Induktiivsust omavaid ei ole eriti soovitav sellises kohas kasutada. http://www.westbalt.ee/catalog/index.php?cPath=2_20_89
Comment
-
Saan ma nii aru, et kui asendan ML2;1E5 takistitega MOH-2 , siis oleks mul vaja kummagisse õlga lisada 4 takistit,(praegu on kummaskis õlas kolm takistit= kokku kuus takistit) et saada kummaski õlas takistuseks 0,5R ja kogu takistuseks siis 1R-Kuidas nad seal trükiplaadi ära mahutada?
Comment
-
Esmalt postitatud olavi43 poolt Vaata postitustSaan ma nii aru, et kui asendan ML2;1E5 takistitega MOH-2 ,VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
See siiski MLT teema, pilt oli selles teemas http://www.elfafoorum.eu/threads/487...ant?highlight=VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Olen nüüd otsinud neid takisteid nii ELFA-st, kui ka Oomipoest ja Westbalti-st, mina igatahes sobivat ei ole leidnud. Vajalik oleks siis Estonia UM-010(8-oomiline variant) lõputransside emitterahelas olevaid takisteid, mis vastaksid seal olevate takistite parameetritele-MLT-2 1E5(1,5 oomi)-vaja oleks siis 6tk. Lisaks oleks mul vaja Jupiter-203 makile takistit MLT-1(2,0 oomi), põles millegipärast sisselülitamisel läbi-igaks juhuks 2tk. Lootus ei kustu kunagi.
Olavi
Comment
Comment