Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Läpaka - tv kaablit?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Läpaka - tv kaablit?

Terve!

Oleks vaja läpaka pilt telekasse saada!!!

Läpaka ühendused on:
    *VGA port out
    *HDMI

*FireWire IEEE 1394 port
    *expansion port

Teleka liidesed:
    S-Video
    Scart
    Component Video (kollane, valge, punane)

Arvutiks on HP Pavilion dv6-2100ey Ja telekaks Daewoo DTZ-29G2K

Oleks siis vaja need kaks oma vahel ühendada, poodides öeldakse et sellist varjanti pole olemas et neid kaks oma vahe ühendada saaks keegi leiab või teab vb midagi sobivat?

Vs: Läpaka - tv kaablit?

Tavalist juhet ei tõesti et neid asju ühendada.
    Kui tarkus vahel on siis saab VGA>mõni neist teleka otsa sobivatest.
    Võid veel üle uurida mis selle expansioniga tehakse, ehk on seal s-video sees?
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

vga out kaudu ehk saaks signaali saata läbi konverteri, ehkki pildi kvaliteet pole suurem asi ja hind sellistel konverteritel tavaliselt ka suht kallis

mõned näited
      Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

ja siis veel on ka olemas USB ühendusega väline videokaart, mulle tundub sedasi

Comment

Jh tore aga ega see ei sobi?

Comment

Esmalt postitatud Sensitive poolt Vaata postitust
          Väga vaevalt:
          It will work with laptops and desktops with VGA cards that has TV-Out function capability through the VGA connector.
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

selle kabalga tundub, et vga kaabli vabade pinnide kaudu kantakse üle tv-out signaali. aga see pole minu teada standard

veel seda tahtsin lisada, et eelpool mainitud expansion slot peaks olema dockiga ühendamiseks

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
              Väga vaevalt:
              see siis tähendab, et peab olema kas mõlemad "RS232" Ja "Analog Out" mis on mul teisel lauaarvutil, või et siis ainult See mille pilt mis on nimega "RS232", sest mul on läpakal ainult selline mille nimetus on pildil "Analog Out". (Pilt on suvaline, oli vaja kus on olemas out ja in välja näitatud).

Vabandust kui eksin aga ei ole "sina" peal nende asjadega :P

Comment

Working...
              X