Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Radiotehnika UKu-020

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Radiotehnika UKu-020

Tegelen praegu ühe vanakooli võimendi UKU-020 korrastamisega, üks kanal on korras, teine ei tööta. Mittetöötava kanali lõputransiteks on KT 803A(korrasoleval KT 808A). Sooviksin KT 803A asendada sobivamaga. Netist leidsin järgmised asendusvariandid-2SC1619A;2SC1619;2SC1618;2N759AJ-ühtegi neist ma müügist ei leidnud. Veel on asendusvariandina pakutud 2N3055. Mis oleks kõige parem variant ja kas siis tuleb ka korrasoleva kanali lõputransid vahetada?

Re: Radiotehnika UKu-020

Paned 2n3055 asemele pead ka töötava kanali omad asendama,

Comment

Vs: Radiotehnika UKu-020

Esmalt postitatud olavi43 poolt Vaata postitust
      ... Mittetöötava kanali lõputransiteks on KT 803A(korrasoleval KT 808A). Sooviksin KT 803A asendada sobivamaga. Netist leidsin...
      Miks Sa KT808A ei taha kasutada?

Comment

Veidi riskantne pole, kui võimendi väljundvõimsus 50W kanalisse ja lõpukad samuti ainult 50W?

Comment

Kui oleks saada, siis loomulikult KT808A

Comment

Veel on asendusvariandina pakutud 2N3055. Mis oleks kõige parem variant ja kas siis tuleb ka korrasoleva kanali lõputransid vahetada?
            Ma kahtlustan, et selle asenduse korpus on teistsugune ja ei sobi UKU radikaga. Pane originaalide ostusoov üles, ma usun, et neid leidub veel sahtlites.
            Või mida iganes sa sinna paned, teist kanalit selle pärast näppima ei pea.

KT808A data:

Comment

Mul sahtlis 3 tk olemas. ( Kasutatud ) Võibolla leiaks mõne veel.

Comment

Kui oleks saada, siis loomulikult KT808A
                Kasutatud KT808A leiaks minagi kindlasti, võib-olla vedeleb kuskil ka uusi. Mõtle ainult välja, kuidas Pärnust kätte saaksid

Comment

Esmalt postitatud tiidu93 poolt Vaata postitust
                  Veidi riskantne pole, kui võimendi väljundvõimsus 50W kanalisse ja lõpukad samuti ainult 50W?
                  Mismõttes see nüüd järsku riskantne on ? Ega seal need transid siis täisvõimsusel ei tööta...lõppaste on ju vastastakt !
                  http://hparchive.com/
                  https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Tartus on 2tk. mul olemas 2T808A , (plekkkestaga)!
                    viimati muutis kasutaja rainadov; 26 m 2011, 23:03. Põhjus: täiendus

Comment

Kas näpuviga-2T808A-?. Kui ei, siis olen huvitatud, küsimus ainult kättesaamise võimalustes. Tartus ma üldjuhul ei käi, jääb ainult postitamise võimalus. Võiks siis privas ühendust võtta.

Comment

Ei ole näpuviga. Venelased tootsid vist pea kõiki metallkestaga transse kahes variandis, nii KT... kui ka 2T..., samuti ГТ... ja 1T... ning dioode КД... ja 2Д... tähistusega ehk parandatud parameetritega. Lisaks lihtsalt П... ja Д... seeriate pooljuhtidele oli lisatud ВП, ehk sõjaväeliseks kasutamiseks.

Comment

Working...
                        X