Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas on tubaka suitsu andurit?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas on tubaka suitsu andurit?

Nimelt tahaks sellise abil reguleerida tuppa tulevat värsket õhku: kui õhk enam nii värske pole, krutiks klappe koomale.
    Ausalt öelda tüütab ära see, et naabrid rõdudel suitsetamas käivad.
    Head susserdamist !

Vs: Kas on tubaka suitsu andurit?

to radotehnika. Lingil olev jutt on õige (jätame Su poliitilise avalduse kõrvale, ega ma ka seda enne Su posti märganud).

Aga suitsetajate vastu head rohtu polegi. Suitsud on ju esmatarbekaup ja tean inimesi, kes ilma nendeta elada ei saa.
    Spetstubakaandureid vist ei eksisteeri. Paneks isegi rõdule ja selle külge kiirabisireeni.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Teemavälised jagelemised kustutasin. Loodan, et edaspidi ei pea kustutama.
      vasaraonu, mode.
      Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Aga kas need tubakasuitsu andurid/sireenid, mis igalpool netipoodides rõveda raha eest müügil on, pole mitte tavalise optilise anduriga suitsuandurid, mis on lihtsalt tundlikumaks tehtud? Osad küll reageerivad kindla lainepikkusega valgusele, aga enamus ikka suitsule.

Comment

Suitsu kui sellist ju ei olegi, seepärast peaks otsima tubaka haisu andurit; aga seda ma pole veel kohanud.
          Kui juba toas tuvastad haisu, siis pole ju enam mõtet reageerida.
          Head susserdamist !

Comment

Kas liikumisandurist ei piisaks - kus liikumist, seal suitsu?
            -

Comment

Vs: Läbu !!

Kuna see teema tundub popim kui algne, siis lisan ise ka siia:
              ma ju tegelikult ei tea, kes naabritest parasjagu suitsu tegi - tegu on lodzaga (maja välispinnast sissepoole ulatuva rõduga) ja sealt ei näe kdagi.
              Lisaks on naabreid rohkem kui 2.
              Kuidas ma nad korrale kutsun?

Ehk leidub ka sellele vastav retsept? (siis läbu polegi niivõrd läbu)
              Head susserdamist !

Comment

Tunnen kaasa,
                universaalset retsepti on vast raske pakkuda, kõik ei ole viisakas ja kõik ei ole ka lubatud. Isiklik kogemus mitme rõdul suitsetava naabriga, pidulembeliste naabritega ja koerapidavate naabritega muidu mõnusas kortermajas lõppes sellega, et vanuses, kus üldiselt valmistutakse pensioniks, võtsin laenu ja ehitan nüüd mitmendamat aastat isiklikku onnikest. Ei julge soovitada, aga üks lahendus see on...

Comment

Esmalt postitatud urmo poolt Vaata postitust
                  Kuna see teema tundub popim kui algne, siis lisan ise ka siia:
                  ma ju tegelikult ei tea, kes naabritest parasjagu suitsu tegi - tegu on lodzaga (maja välispinnast sissepoole ulatuva rõduga) ja sealt ei näe kdagi.
                  Lisaks on naabreid rohkem kui 2.
                  Kuidas ma nad korrale kutsun?

Ehk leidub ka sellele vastav retsept? (siis läbu polegi niivõrd läbu)
                  Äkki "aspirin" leidub siis kui sa ehitad nn lodza kinni, aknad ette või mingi siuke vigur...aga selleks läheb ilmselt vaja korteriühistu luba ja eeldab paberimajandust või ehitusluba.
                  Elegantselt madal = Pisike

Comment

Suitsu kui sellist ju ei olegi, seepärast peaks otsima tubaka haisu andurit
                    Kas ise oled suitsetaja olnud?
                    Olen olnud 20 aastat suitsetaja ja 10 nüüd enam mitte. See häirimine ja stress ongi ilmselt kahjulikum, kui rõdul leviv suits. Kuidas kellelegi, minule tubaka(suitsu) lõhn meeldib. Maha jätsin päevapealt, nikotiininätsu närisin umbes nädala või kaks.

Comment

Olin niipalju, kui kroonus suitsupause tehti (et ei töötaks suitsupausi ajal).
                      Ma ise veel ehk kannataks ka, (mitte et mulle meeldiks) aga lapsed ei peaks sellest passiivseteks suitsetajateks saama!
                      Head susserdamist !

Comment

Suitsu kui sellist ju ei olegi, seepärast peaks otsima tubaka haisu andurit; aga seda ma pole veel kohanud.
                        Ilmselt pead siis NASA või mõne sarnase organisatsiooni poole pöörduma, kus tegeletakse selliste täppisuuringutega. Pakun välja, et see saab päris kopsakas ja kallis apraat olema, mis on võimeline tubakasuitsu lõhna registreerima. Ilmselt põhineb siis õhu koostise spektraalanalüüsil või midagi taolist.

Comment

Vähe tundlikum optiline suitsuandur reageerib ka jootekolvi "suitsule", mitu korda olen selle odava otsa kisakõri laest alla võtnud ja patarei välja tirinud, kuna üle pooletunni jootetöö peale hakkas see lõugama.
                          -Artificial_Intelligent-

Comment

Optiline reageerib nähtavale suitsule, mida mul ei ole; ioon-andur aga tahab natuke suuremat kontsentratsiooni, kui paar haisu molekuli m³-s.
                            Head susserdamist !

Comment

Kui neid tööstuslikke suitsetajate peletamiseks mõeldud sireene vaadata, siis pole jah kusagil öeldud, millist andurit need kasutavad. Ühel oli küll juures kirjas, et optilist, aga mida see antud juhul tähendas, see jäi selgusetuks. Iseehitajatele aga enamasti igalpool soovitatakse kas CO või õhukvaliteedi andurit, selliseid tellimise peale isegi siin "kohalikus külapoes" saadaval.
                              https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...7-22&toc=19643
                              https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...9-40&toc=19643
                              https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...9-41&toc=19643
                              Vastav lõhnaandur oleks muidugi parem.

Comment

Working...
                              X