Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kust saab: Pisikene asünkroonmootor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kust saab: Pisikene asünkroonmootor

Tere,

kas keegi on näinud väikseid 3f asünkroonmootoreid, võimsusega a la 10W? Eriti huvitavad faasirootoriga.

Vs: Kust saab: Pisikene asünkroonmootor

Võlusõna on УАД : http://results.metabot.ru/?wd=0&st=%...0%FB+%F3%E0%E4
    Neid oli vanasti igasuguses gabariidis. Ventukatena näiteks kasutati aparatuuris.
    Tartus saaks ilmselt Tiigi poest.
    viimati muutis kasutaja mikumaku; 08 November 2011, 18:25. Põhjus: Täiendus

Comment

Suured tänud, aga ma kuskilt ei loe välja, kas neid faasirootoriga ka on? Huvitav, kas neile reduktoreid ja el-mag. pidureid ka saada on?

Comment

Ei see perekond on ainult lühisrootoriga. Olen neid näinud ringi ajamas igasuguseid asju ajates ventukast kuni mingite perfolindiseadmeteni ja printerilaadsete asjadeni. Eks kõik mehaanika ole ikka eraldi ja mitte otseselt mootoritüübiga seotud.
        Aga avalda saladus, milleks seda vaja on. Miks tingimata vahelduvvool ja tingimata kolm faasi ?
        Piduri või siduri isetegemine ei ole eriline kunst, aga neid leiab ka vanadest koopiamasinatest.
        Ühefaasilised mootorid on ka vanades lintmakkides.

Comment

Esmalt postitatud mikumaku poolt Vaata postitust
          Ei see perekond on ainult lühisrootoriga. Olen neid näinud ringi ajamas igasuguseid asju ajates ventukast kuni mingite perfolindiseadmeteni ja printerilaadsete asjadeni. Eks kõik mehaanika ole ikka eraldi ja mitte otseselt mootoritüübiga seotud.
          Aga avalda saladus, milleks seda vaja on. Miks tingimata vahelduvvool ja tingimata kolm faasi ?
          Piduri või siduri isetegemine ei ole eriline kunst, aga neid leiab ka vanadest koopiamasinatest.
          Ühefaasilised mootorid on ka vanades lintmakkides.
          Õppemakett Puht seepärast, et rootoriahelasse käivitusreostaate lülitada.

Comment

Working...
          X