Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sta013 ja cs4334

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

sta013 ja cs4334

Kas keegi teab, kust on võimalik Eestis üksikult osta sta013 või sta014 mpeg kivi ja cs4334 kivi (või muud sarnast DACi)? Neid saab USAst tellida, aga sta013 ja cs4334 lähevad siis koos saatekuluga kokku 33$, mis on natuke palju.

Tahaks proovida omal käel mp3 mängijat teha, mis kindla peale tööle hakkaks (http://www.pjrc.com/tech/mp3/sta013.html)

Voh...
    Endal ka oli siin selline plaan...
    Kui telliks kahekesi koos, tuleks saatekulu odavam...

Comment

Asun kampa! Tellijaid nüüd juba 3!
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Saatekulu läheb 3 peale kokku vist umbes 10 dollarit (3,3 näkku) plus 25 doltsi chipid ise...

Meie rahaülekanne PJRC-le on vist kõige mõtekam (loe: odavam) teha kasutades WESTERN UNIONi...või mis te arvate?

Comment

Ei ole uurinud, eks sa vaata,mis kõige soodsam on.
          Äkki ootaks natca - ehk tuleb veelkeegi kampa?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Seda nüüd küll jah...ega mul kiiret põlegi...

Comment

Palju see projekt kokku maksma võiks minna? Peale aastavahetust on finantsidega nagu on...
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

nu PJRC enda lehel on seal valmis player müüa, kuhu on sisse arvestatud iga detail - 150 doltsi

Comment

Hea oleks, kui saaks mitme peale tellida.

Selle kohta kui palju võib süsteem maksta võin ma öelda, millest kavatsen mina värgi kokku panna:
                  STA013 (304kr=20$), CS4334 (76kr=5$) võibolla kõlbab selle asemel ka TDA1543 2x16bit DAC, mis maksab Tevalos 25kr. Siis veel 32Kbit EEPROM 24FC32/P (57kr) mpeg kivi bin faili jaoks. PIC16F877 (vist maksis 132kr), sest see on mul juba olemas. Siiamaani on läinud 569kr, kuid kuhugi on vaja ka mp3ed laadida. Kui kasutada MMC flash kaarti, siis põhimõtteliselt pole muid juppe peale lõppvõimendi ja LPT kaabli (mp3ede kirjutamiseks flashi) tarviski. Nii et ma oletan, et miinimum hind, mis tuleb on umbes 650kr + MMC.

Ise tahan ma kogu kupatuse HDD külge ühendada, aga siis on tarvis ka SRAMi. USB teoetuseks on veel ühte kivi vaja. LCD lisamine läheb ka veel maksma. Puldi süsteem IRiga tuleb odav. Kui FM raadio ka juurde ehitada, siis on tulemuseks vãge võimas mp3 systeem, mille paned autosse või kuhu iganes. Täis systeem võib minna umbes 1500kk, millest kõige kallim on LCD ja mpeg kivi.

Sellised ongi mu tagasihoidlikud plaanid. ;D

Comment

Milleks EEPROM...sul ju HDD

Comment

Hea point, aga ma kardan, et hddd ma nii lihtsalt tööle ei saa. Seega algul üritan eepromiga. :

Comment

Kas PIC'i jaoks on mingi soft ka välja mõeldud?

Comment

PICi jaoks on softi küll, näiteks:
                          http://www.terra.es/personal5/ajss123
                          Missiis, et ingliskeelset varjanti sellest leheküljest ei ole, aga softi ja muu skeemid leiab ikka üles. Soft on vähemalt inglise keeles kommenteeritud.

Soovitan vaadata ka seda lehekülge, seal kasutatake atmeli miktrokontrollerit ja MMC kaarti. http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/e...erdan/final.htm

Tegelikult tahaks ma picile ise softi kirjutada 8)

Comment

igast projecte isetehtud playerite kohta: www.mp3projects.com

Comment

Mis seis siis jäi, tellime klotsid ää? Palju tellijaid juba on?
                              Kui mõtlete veel, vaatax ühte teist skeemi ka. See jäi mul hetkel mujale aga ehk homme ... Oli nagu lihtsam...mälu järgi.

Comment

Working...
                              X