Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Minu teada tuleb üle tonnise saadetise puhul maksta selle summa pealt, mis üle 1000 jääb. 26 prossa vist.Pluss tollimuti pastaka kulu
Saadeti mulle kunagi fotikas, deklareeritud hinnaga 100$, sealt väänatigi lisamaks peale. Meil tuleb 4*20 +5=85$, oli vist nii.
Ma ei mäleta enam neid protsente ja summasid täpselt, peab vist üle küsima. Netist igatahes esimese hooga ei leidnud.
2* tellides ei tulegi tollimaksu aga... 2* saatekulu.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Noh hüva, tellin siis esiteks 2 isendit ära. Kui need päral ja härrased 13738 ning t008 ikka mukana, tellib ülejäänud.
Ma arvan, et jupid tulevad alles kusagil uuel aastal - kogu maailm peab jõuluid.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Ma arvan, et kõige targem on tellida krediitkaardiga. Banka Unione annab sulle soovi korral lühikest aega kehtiva kaardi numbri. Sellele kannad soovitud summa ja ongi kogu virtuaalne lugu. Kaarti füüsiliselt ei tule. Kunagi tellisin sedaviisi Elektorist ühe asja.
Rääkisin isaga natuke ja ta ütleb et üle 1000 raha saadetise pealt peab maksma 18% käibemaksu, mitte 26 ning äkki saab keegi firma nimel tellida siis saaks selle 18% tagasi ja sellega hoiaks ühe postikulu pealt kokku ;D
Firmat mul kahjuks kuskilt võtta ei ole... ja samuti pole ma peale ühe korra Tevalost üle interneti midagi tellinud. Tevalogi saatis mulle paki kahekordselt ja ma pidin teise tagasi saatma. :-/
Kui Felch selle esimese portsuga hakkama saab, siis ma arvan et ta on nõus teisegi portsu tellima : ???
A nu see jääb juba muidugi Felchi enda otsustada... :P
Comment