Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

sta013 ja cs4334

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Teist skeemi...?

Igaüks, kes sta013 ja cs4334 tahab, postitagu selgelt[glow=green,2,300]Ma tahan ka![/glow]
    Mina olen kindel tellija kui tellimiseks läheb. Kuidas me muidu organiseerime selle? Kas üks tellib ja saadab siin postiga edasi?

Comment

Mina olen ka täiesti kindel tellija... :
      Orgunn tuleb ilmeselt nii teha jah...

Comment

miks just sta013 ja cs4334 ? vlsi1001 on kompaktsem ja odavam, ei mäleta täpselt aga soomest vist 10 $ eest saada.

Comment

10 $?? Kindel vä? http://www.jelu.se/shop2.php siin pakutakse seda 25 dollariga...
          Mina tahan just sta013 sellepärast, et seda veits huvitavam kääsitleda   ... nõuab igasugu conf faile jne...

Comment

Mõtlesin ka teha, aga selle vs1001, kuna sellega oleks lihtsam ja väiksem. Mõtlesin selle peale http://www.walrus.com/%7Eraphael/html/mp3.html
            Kust kohast täpsemalt seda vs1001 10$ sai?

Comment

mälu sakib.
              saada siis selliste hindadega :
              http://www.vlsi.fi/vs1001/orderform/orderform.htm

Comment

sta013 on kindlasti keerulisem ja seega huviatavam käsitleda kui vs1001. Võibolla kallim ka.

Kui aga vs1001 saab tõesti 10$ eest, siis ma valin parem selle sta013 asemel. Või mis te arvate?

Comment

<108 tk. =20$
                  108-135 tk. =12$
                  135-1080 tk. =10$
                  >1080 tk. =6$
                  :-/

Comment

10 dollariga ei saa jah...
                    Mina olen siiski sta013 pooldaja, a kui enamus otsustab vs1001 kasuks, eks siis valin ka mina selle... :-/

Comment

Noh, vs1001 tundub mulle lihtsam kasutada, lähemal tellida ja odavam ehitada. Reetur nagu ma olen, ma tahan vs1001 osta. Kas on veel tahtjaid, sest koos tellides saaks soodsamalt kui üksikult (saatekulu arvestades).

Comment

Nu mina otsustan felchi järgi...kui ta jääb sta013 juurde, sis ma ka...

Comment

Ausalt öeldes tundub mulle ka sta huvitavam. VLSI on aga jälle lihtne (lihtsam).
                          Ma tahaks teha musakeskust, kus sees mp3 mängija, raadio (ja võib-olla ka cd). Kõik peaks olema kaugjuhitav. MP3 faile peaks saama laadida üle traadita lingi (sinihammas on vist liiga kallis aga võib ju teha mingi oma saatja/vastuvõtja). Tundub, et VLSI seda ei luba, et mängib vaid kaardilt? Kaarti saab muidugi omakorda üle lingi laadida. Mõtlemisainet küllaga.
                          Kas sain õigesti aru et VLSI on $25 ja sta-d kokku samapalju?
                          Palju meid huvilisi nüüd õite on?
                          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Hinnad peaks ühesugused tulema jah...
                            mina ja felch - sta pooldajad
                            t008 (13738 ja raivo pole otsest soovi avaldanud)- vs1001

rohkem sooviavaldajaid põle nagu old...

Comment

Põhimõttelist vahet sta013 ja cs1001 vahel ei ole.

Mõlemal on eraldi control bus ja data bus. Controlisse saadad käsu "mängi" ja siis hakkavad mõlemad kivid datat requestima. Kust see data tuleb on juba mikrokontrolleri asi.
                              Vahe on aga selles, et sta013 kasutab i2c-d, vc1001 kasutab seriali. sta013 lubab digitaalselt tämbtit muuta, vs1001 saab seevastu ise dsp effekte tema enda sisemisse mällu kirjutada. sta013 tahab 17kb .bin faili (mis on tegelikult ascii teksti fail täis numbreid), aga vc1001 ei taha midagi. Näiteks järgmine versioon sta014 ei taha ka bin faili. sta-l ei ole sisseehitatud daci. Veel ei pea vc1001 korral 3.3 ja 5 voldist toidet paraleelselt kasutama nagu sta korral.

Mina jään ikka vc1001 juurde. Pealegi maksab see 5$ vähem, kui sta013 ja cs4334 dac kokku.

Comment

Pealegi maksab see 5$ vähem, kui sta013 ja cs4334 dac kokku.
                                Kui mina nüüd õieti aru saan, siis VLSI oma lehelt väikseid koguseid tellida ei saa. Seal soovitatakse: "Private customer (students, hobbyists, etc.) please order samples from JELU Handelsbolag." mis asub siin: http://www.jelu.se/shop.php hind ikkagi 25$

sta013 tahab 17kb .bin faili
                                STA013 ei nõua mitte 17 kb konf faili, vaid 4 kb!
                                vc1001 kasutab seriali
                                ??? I2C on ka ju serial...VS1001 kasutab SPI-d
                                vc1001 korral 3.3 ja 5 voldist toidet paraleelselt kasutama nagu sta korral
                                VS1001 tahab ju ikkagi 2.5 .. 3.6V

Comment

Working...
                                X