Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vinüülmängija helipea

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vinüülmängija helipea

Tere, kas keegi oskab juhatada kust leida internetist või tallinnast helipea vene vinüülimängijale. Mudel paistis olevat Elegia 102.
    Üks kehva pilt ka igaks-juhuks juurde.

Samas kui kellelgi on omal pakkuda, olen huvitatud.
    Erkki 56481228

Vs: vinüülmängija helipea

Ära taha halba enda plaatidele,see nõel lõikab nagu nuga kõik vaod siledaks
    Kahjuks pole minu võimuses neid keelata
    Kapis hunnik vinüüle mis sellise või analoogsete alt läbi käinud,südametunnistus ei luba müüa kah
    Osad lihtsalt naelaga garaashi seinale löödud

Comment

Vs: Vinüülmängija helipea

mina nägin viimati selliseid Tartus Tiigi poes 2 aastat tagasi. Kas neil sellised praegu on, ei tea.

Comment

Tõenäoliselt sellist toimivana ei leia. Miks ?. Sest seal sees on piesolelemendid mingi geeliga kinnitatud. Ja ajajooksul läheb see vedelaks ja see mögin voolab välja. Freespingi omadustega on see hellipea kah. Muide, omal ajal ehitas üks "leidur" sellise pea asemele GZM105+eelvõimendi. Plaadimängija oli lihtsalt emotsionaalselt kallis.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Olen sellele geelile ka asenduse leidnud. Katsetasin sellise imeliku seguga, mida kasutati vanemate Audide tagatulede tihenditena. Asjapulgad nimetasid seda tagtulede vorstiks. See ollus püsib kaua elastsena. Praegu kasutan selliselt seda helipead 78 kiirusega plaatide mängimiseks.

Comment

On selliseid helipäid paar tükki.Annan ära odavalt.Helista 53 855 612.

Comment

Working...
            X