On sellist vigurit mis dimmerdatud 220V peal töötaks ja klõbisema ei hakka? Muu pole oluline kui et täispingega töötaks ja nullpinge puhul on lahti, lülituspunktid ei pea olema reguleeritavad. Et lülituks konkreetselt sisse ja välja. Peaks din liistule sobima.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Hüsterees relee
Collapse
X
-
Vs: hüsterees relee
Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitustOn sellist vigurit mis dimmerdatud 220V peal töötaks ja klõbisema ei hakka? Muu pole oluline kui et täispingega töötaks ja nullpinge puhul on lahti, lülituspunktid ei pea olema reguleeritavad. Et lülituks konkreetselt sisse ja välja. Peaks din liistule sobima.
Mis on seos hüstereesiga?Erilahendused.
PS või mail.
-
Vs: Hüsterees relee
SSRe on kahte tüüpi, tõenäoliselt pead valima, kas random-fire või zero-crossing.
See aitab: http://www.newark.com/pdfs/techartic...tchingSSRs.pdfErilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Hmm, sealt ei sobi ükski variant, kõik nõuavad ühtlase pingega juhtimist et väljundiga erinevaid vigureid teha. Mul on just vastupidi, ma tahan juhtida piikiva signaaliga ja tulemus peab olema konkreetne. Mingi ise aretatud juhtsignaali muundamine ei sobi, asi peaks koosnema vamis tükkidest.
Ehk siis erineva täitetegusriga 220V siinus sisse ja 0 või 100% välja. Ja peab olema hüsterees mis tähendab et ümberlülituseks peab täitetegur oluliselt muutuma.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Plõginavaba lülituse tegemiseks mehhaaniline relee ei käi kindlasti, see on selge.
Seega selle operatsiooni peab tegema näiteks mõni triaak (mis suuruse ja tüübiga koormust lülitad?).
Tuleb võrgusignaal läbi optroni, siis loogika või mõni lihtsakoelisem RC-ahel ja triaaki/SSRi lülitama.
Sa tahad täislahendust ühes tervikus vist hoopis?Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Ma tahan jah sellist ühte klotsi mis saaks kilpi istutada. 10A peaks piisama, ei tohiks nagu midagi erilist olla, kasvõi tavaline mehaaniline relee kus juhtahelas paar komponenti abiks. Isegi mingi bimetall asi peaks sellist tööd oskama teha. Kui valmisasja pole siis on ka teine lahendus, aga see on natuke keerulisem, aga piisavalt lihtne et mitte hakata aretama midagi, selle ma tooteotsingust küsingi.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
Usun, et siin on sulle meelepärast kraami: http://ee.farnell.com/jsp/search/bro...D2010%2B204602
Anna teada, kui link ei avane [see on farnelli parameetrilise otsingutulemuse link]Erilahendused.
PS või mail.
Comment
Comment