Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Schmitti triger

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Schmitti triger

Kust saab või saab ise teha ?74C14N
    viimati muutis kasutaja insippo; 12 m 2013, 22:13.

Vs: schmitt trigger

Peab just C olema ? HC on elfas olemas.

Comment

Ma ei tea neist eriti midagi aga siin see on selline http://www.instructables.com/id/Wate...uameterduino-/ ja milleks seda sinna üldse vaja on

Comment

Seda on vaja selleks, et kõik mehaanilised kontaktid, ka herkonil, sulgudes põrkuvad mõnda aega ja annavad ühe kindla lugemi asemel ebamäärase läbu, mida mikrokontroller mitme pulsina tõlgendab. Debounce lülitus on selleks, et mikrosse jõuaks üks konkreetne pulss selle läbu asemel. Debouncet saab ka koodis teha, nagu see kodanik seal kirjutab, aga ta valis rauas variandi. Softis käib siis asi nii, et esimese rakendumise peale paned sisendi lugemise kinni (näit kui sul on interrupt seal, siis keelad inti ära) mingiks ajaks, tavaliselt varieerub kuskil 20 ja 100 millisekundi vahel. Rauas on ka muid variante tegemiseks kui shmitti triger, vt siit
        Toidan trolle!

Comment

C ja HC vahe on http://en.wikipedia.org/wiki/7400_series andmetel kiiruses. See mida tahad on aeglasem ja see mis võimalik hankida on kiirem. Kui täpsemalt otsida siis on vbl veel mingid erinevused.

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
            kõik mehaanilised kontaktid, ka herkonil,
            Mehaanika on tore aga on ka sellised "kontaktid" kus kontakti polegi.

Näiteks lineaarne Halli andur A1301:
            Part #: A1301. Description: Continuous-Time Ratiometric Linear Hall Effect Sensors. File Size: 293.7 Kbytes. Manufacturer: Allegro MicroSystems.

Võimaldab mõõta magneti tugevust.

Või siis digiväljundiga andur A3240:
            Saab näiteks teada kummas suunas mootor pöörleb.

Osta: Hall Effect Sensors. Farnell Eesti pakub kiireid hinnapakkumisi, samal p�eval l�hetamist, kiiret kohaletoimetamist, laia valikut, tehnilise teabega andmelehti ja tehnilist tuge.

Siin on neid valida veel mitmesuguseid.

Siis polegi ei herkonit ja ega Schmitti vaja.

Comment

ma ei saa millegipärast kaardiga maksta kui peaks olema selline kaart.Leidsin ka oomipoest.0,29€ vs. Elfa0,63 +transa 2,5
              viimati muutis kasutaja insippo; 13 m 2013, 18:54.

Comment

Sealt ei leia mingit lahendust ? https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...ellers_estonia

Comment

mul ooomi ligemal kui simson.See selleks aga ma nagu ei silma sellel jutul kuskil skeemi,et kuidas mis asi ühendada jne.

Comment

Esmalt postitatud dumb_user poolt Vaata postitust
                    Usaldusväärne info Tartu kohta.
                    Onninen on Rebases
                    ja Effeks Ringteel

Kunagi pool aastat tagasi sai sellest räägitud ja lubati kohe parandada.
                    Kas TEIE tahate midagi osta firmalt
                    kes ei suuda isegi oma firma andmeid õigesti esitada?
                    viimati muutis kasutaja A.R.; 13 m 2013, 20:57. Põhjus: ET vältida veel suuremat segadust

Comment

Mul pole aimugi, kui õiged need andmed seal on. Lihtsalt leidsin koha kus on mainitud, et peale TLN on ka mujalt võimalik igasugu nublakaid soetada. Et vbl algsel küsijal polnud sellist teadmist. Ise olen juba aastaid igasugu asjade puhul enne kohalejõudmist telefonitsi täpsustanud, et kas on ja mis hinnaga ja kuskohas täpselt.

Comment

Working...
                      X