Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Oleks vaja mõningaid jubinaid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oleks vaja mõningaid jubinaid

Otsisin veebikataloogist, kuid ei hakanud silma...

Elektrolüütkondensaatorid 8uF/450V ja 16uF/450V, otsmiste väljaviikudega.

puuvillisolatsiooniga montaažijuhe
    Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

asenda 10*450V ja 22*450V

Comment

Seda ma tegingi, aga juhet oleks ikkagi vaja...
      Kuna võimus jooksevad ringi üpris kõrged pinged ning asi kuumeneb päris edukalt, siis oleks hea kas puuvillisolatsioon või muu kuumakindel asendus
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Puuvillaga tänapäeval ei leia, küll aga on olemas silikoonisolatsiooniga kuumakindlad juhtmed.

Comment

Hmmm... tänapäeval ei leia???
          Netis olen ma küll päris paljudes jubinate müügile spetsialiseerunud lääne saitidel riideisolatsiooniga juhtmeid müügil näinud aga ei raatsi mõne meetrise jupikese pärast tellima ka hakata.
          Aga äkki oskab keegi silikooni hinnast midagi rääkida?

Comment

Vaata art. 55-566-18

Comment

Ole sa tänatud, aga mida ma selle võrgukaabliga peale hakkan???
              Ma otsin ikkagi montaažhijuhet, aga siinne värvivalik on suht kesine ja mina leidsin ainult kiududest kokku keerutatud soonega juhet...

Comment

Ups ei lugenud hoolikalt esimesi kirju.
                Aga montaazijuhtmeid&kõrgetemperatuurilisi on esmasel pilgul 9-st värvi. Täpsusta ristlõige või kui saad vaata ELFA kataloogist lk 638 kandist

Comment

Working...
                X